fbpx

MMA Superfinale: Ozlijeđen Mijatović, zamjena Zoran Đođ!

Superfinale Hrvatske MMA lige

MMA– Ljut sam i razočaran, ali trudim se obuzdati to. Na sparingu, u hrvačkom zahvatu mi se noga izokrenula. Ligamenti u koljenu su se istegli, nadam se da nisu pukli. Danas idem na magnetsku rezonacu. Toliko sam htio tu borbu s Vasićem i onda se dogodi ovo. Kao Bruce Lee u ‘Igri smrti’, idem stepenicu po stepenicu i sve savladam i onda ostanem bez glavnog ‘skalpa’ – razočaran je Antonio Mijatović.
Mijatović zbog ozljede neće moći nastupiti na superfinalu Hrvatske MMA lige gdje se trebao boriti protiv Davida Vasića. Umjesto njega nastupit će drugoplasirani Zoran Đođ i okušati svoju šansu u okršaju za pojas kategorije i mjesto u hrvatskoj MMA reprezentaciji.
Mijatović kaže kako je grozan osjećaj kada žrtvuješ sve za nešto i onda na kraju ostaneš bez toga.
MMA– Pokušavam ostati pozitivan. Nadam se da će se ozljeda uspješno sanirati i da ću nastaviti s treninzima. Trenutno me jedino veseli put u Ameriku, idem kod prijatelja u Oregon. Moji su svi raseljeni. Ja bih volio ostat ovdje. Ne želim otići za parama i onda biti usamljen. Unatoč svemu što se događa u Hrvatskoj, volim ovaj naš mentalitet – izjavio je Mijatović.
Iščekivanje je na vrhuncu. Još malo i čeka nas veliko superfinale Hrvatske MMA lige koje će se održati 7. prosinca u dvorani Dražena Petrovića  s početkom u 21.00 sat. Završnica MMA lige donosi adrenalinski spektakl superfinalnih okršaja u pet težinskih kategorija gdje ćemo napokon znati tko je najbolji u hrvatskom MMA kavezu.

Potražite ulaznice već od 40 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Foto: Press Scena.hr