fbpx

Antonio Mijatović: Vasića očekuje najteža borba u životu!

MMAAntonio Mijatović nije okolišao u najavi svoje borbe:  “Vasića očekuje najteža borba u životu! Mrtvog ćete me izvaditi iz tog kaveza, ništa osobno, već čisto onako sportski to kažem”.
Kroz cijelu sezonu MMA lige pratio ga je epitet favorita, a pojas prvaka Hrvatske MMA lige u srednjoj kategoriji ponio je jednoglasnom odlukom sudaca nakon što se u oštroj borbi protiv Zorana Đođa pokazao nadmoćniji.
Prošle godine u finalu MMA lige, poraz polugom na ruci u prvoj rundi mu je nanio upravo David Vasić, pa je razumljiva Mijatovićeva ‘nabrijanost’ na taj okršaj.
– U tom finalu nisam bio svoj. Taj poraz protiv Vasića me zapravo dodatno motivirao. Zato sam se i prijavio u drugu sezonu MMA lige. Htio sam sebi dokazati da sam najbolji. U meču protiv Đođa nije bilo nekog naboja jer smo se MMAtijekom lige sprijateljili. Tu sam odradio točno onoliko koliko je trebalo. Ali, borba protiv Vasića, to će biti druga priča. Pejić, Batinić i ja treniramo zajedno, ekipa smo. Tako samo nabrijani na ovo superfinale da je to ludilo, sada će se pokazati pravi spektakl. Pucat ćemo iz svih topova – samouvjeren je Mijatović.
Iščekivanje je na vrhuncu. Još malo i čeka nas veliko superfinale Hrvatske MMA lige koje će se održati 7. prosinca u dvorani Dražena Petrovića  s početkom u 21.00 sat. Završnica MMA lige donosi adrenalinski spektakl superfinalnih okršaja u pet težinskih kategorija gdje ćemo napokon znati tko je najbolji u hrvatskom MMA kavezu.

Potražite ulaznice već od 40 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Fight card superfinala Hrvatske MMA lige:
Borbe za pojas kategorije:
Do 70 kg: Marko Burušić – Filip Pejić
Do 77 kg: Anto Radman – Lovro Vrkić
Do 84 kg: David Vasić – Antonio Mijatović
Do 93 kg: Božo Mikulić – Matej Batinić
+ 93 kg: Dorijan Ilić – Dražen Glavaš

Foto: Press Scena.hr