fbpx

Luka Modrić pobjedu posvetio svim ljudima u Hrvatskoj…

Junak utakmice…

Poklanjam ovu pobjedu obitelji, supruzi i djeci, nakon toga mom pokojnom treneru i učitelju Tomislavu Bašiću te svim ljudima u Hrvatskoj

Luka ModrićHrvatski reprezentativac Luka Modrić bio je jedan od junaka kraljevskog kluba i osvajanja 10. naslova Lige prvaka jer je upravo njegova asistencija samo par minuta prije kraja devedesete minute utakmice omogućila ‘kraljevima’ produžetke nakon kojih su stigli do uvjerljivih 4:1 protiv Atletica.
– Poklanjam ovu pobjedu obitelji, supruzi i djeci, nakon toga mom pokojnom treneru i učitelju Tomislavu Bašiću te svim ljudima u Hrvatskoj, Bosni i Srbiji koji proživljavaju teške trenutke. Nadam se da će im ovo donijeti bar malo sreće – rekao je Luka Modrić.
– Hvala Bogu, presretni smo, ovo je nevjerojatno, bili smo u izgubljenoj situaciji. Kad smo zabili taj gol znali smo da ćemo pobijediti u produžetku. Ovo je sigurno jedan od najljepših trenutaka u mojoj karijeri, ako ne i najljepši – rekao je odmah nakon utakmice u intervjuu za HTV Luka Modrić.
– Treba biti iskren i reći da je Atletico 60-70 minuta bio bolja ekipa, pokazali su zašto su prvaci u Španjolskoj. Ali, nakon svega smo pokazali karakter, nismo prestali vjerovati da možemo zabiti gol i to nam se vratilo. Što reći, presretni smo. Ancelotti je pokazao još jednom zašto je jedan od najboljih na svijetu, ovo mu je treća Liga prvaka koju je osvojio. Suvišno je više išta dodati – dodao je Luka.
Ancelotti se sa tri osvojena naslova prvaka Europe izjednačio s Bobom Paisleyjem, koji je sve svoje tri titule osvojio kao menadžer Liverpoola 1977., 1978. i 1981. On je i peti trener u povijesti kojem je Ligu prvaka uspjelo osvojiti s dva različita kluba.

Foto: Facebook C.F. Real Madrid