fbpx

Zdravko Mamić: Ne mogu opisati koliko sam ponosan

Dinamo…

Večeras smo svjedočili povijesnom događaju hrvatskog nogometa, događaju koji ćemo s osmijehom prepričavati svojoj djeci i unucima, napisao je Zdravko Mamić

Zdravko MamićNogometaši GNK Dinamo pobjedom protiv Spartaka iz Trnave rezultatom 3:1 osigurali su ‘europsko proljeće’ prvi put nakon 1970. godine. A nakon što su modri ostvarili dugo čekani rezultat, Zdravko Mamić napisao je zahvalu na društvenoj mreži:
– Ne mogu opisati koliko sam ponosan večeras, na sve nas koji smo svojim radom, znoju, krvlju i suzama doprinijeli večerašnjem slavlju svih navijača Dinama i ljubitelja nogometa! Dinamovo proljeće stiglo je u Zagreb nakon 49 godina i večeras smo svjedočili povijesnom događaju hrvatskog nogometa, događaju koji ćemo s osmijehom prepričavati svojoj djeci i unucima – hvala treneru Bjelici i njegovom stožeru, momčadi, kuharicama, kuharima, tetama domaćicama, radnicima koji rade na održavanju stadiona, zaštitarima, svim djelatnicima Dinama, te sjajnoj publici koja nosi ovu momčad kao i svima onima koju su sudjelovali u gradnji ovog uspjeha! Volim te Dinamo! – napisao je na svom društvenom profilu Zdravko Mamić.

Foto: Scena.hr