fbpx

Jerko Leko: Odlazak u kazalište je važan oblik opuštanja!

Razgovor…

Jerko kaže kako su se dečki dobro zabavili na predstavi

Jerko Leko– Sportašima je odlazak u kazalište na dobru predstavu jako važan oblik opuštanja jer su uvijek u fizičkom pogonu. Predstava ‘Ritina škola‘ je odlična komedija i preporučio bih je svima – rekao je Jerko Leko za portal Scena.hr. Igrači NK Lokomotiva jučer su bili na 50. izvedbi predstave ‘Ritina škola’. Jerko kaže da su se dečki dobro zabavili na predstavi. Dodaje kako u klubu vlada odlična atmosfera i zajedništvo, a dobro raspoloženje se osjeti i na terenu. Lokomotiva je trenutno Jerko Lekotreća momčad prvenstva s bodom prednosti ispred Hajduka. A sutra, 21. ožujka očekuje ih gostovanje u Splitu protiv NK Split.
– Dobro se držimo. Idemo izboriti Europu – naglasio je Jerko. Zanimale su nas i razlike u nogometu kad je Jerko započinjao svoju karijeru i što očekuje talentiranu djecu koja danas kreću u profesionalni nogomet.
– Razlika je u tome što smo mi dosta dugo samo uživali u nogometu. Tek kad smo navršili 18 godina, počele su priče o nekakvim ugovorima, menadžerima… Sad se to događa djeci već s 13 godina. To je puno veći pritisak za dijete. Nogomet je jedan biznis i tko se uspije s time nositi, taj će više i napraviti. Naravno da je važno da obitelj bude uz dijete, da dopuste da dijete ima jedan normalan nogometni put – bez pritiska jer tada se postižu najbolji rezultati – naglasio je Jerko, suprug naše kolumnistice Ive Leko.

Foto: Scena.hr