Aplikacija ‘Supertalent Hrvatska’: Stisni i ti crveni i zlatni gumb
Piše: redakcija On 16 tra., 2016 At 12:30 PM | Categorized As Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Show…

Stisni i ti crveni i zlatni gumb Supertalenta i prati najpoznatiji talent show na jedinstvenoj i zabavnoj aplikaciji ‘Supertalent’

Supertalent HrvatskaSvim gledateljima i obožavateljima najpoznatijeg talent showa od sada je dostupna i besplatna aplikacija pod nazivom ‘Supertalent Hrvatska‘. Ova jedinstvena aplikacija donosi najnovije vijesti i brojne igre koje će definitivno obogatiti iskustvo gledanja sve popularnijeg showa Nove TV. Aplikacija je zamišljena tako da donosi dodatan atraktivan interaktivan sadržaj u obliku igri, pitalica, anketa, ekskluzivnih informacija i brojnih novosti vezane uz Supertalent. Aplikacija je snažno povezana s društvenim mrežama, a može se besplatno preuzeti na svim Android i IOS uređajima.
Zanimljivo je napomenuti da nakon audicijskih emisija Supertalenta slijede i emisije uživo, a tada će aplikacija imati i funkciju glasovanja za omiljene natjecatelje showa. Već od 1. svibnja kreću emisije uživo kada ćemo imati priliku vidjeti nastupe onih najboljih – 60 polufinalista među kojima će i glas publike biti važan jer samo oni koji imaju ‘supertalent’ ući će u veliko finale showa.

Foto: Press

comment closed