fbpx

Dijagnoza zločina: Nastavlja se lov na kriminalce

Druga sezona…

Neobični profesor neuroznanosti Pierce nastavlja lov na kriminalce

Dijagnoza zločinaDoma TV donosi drugu sezonu serije ‘Dijagnoza zločina‘, uzbudljive kriminalističke serije o ekscentričnom profesoru neuroznanosti koji na jedinstveni način pomaže FBI-u riješiti njihove najzamršenije zločine. U novoj sezoni gledatelji će, osim novih slučajeva, imati priliku vidjeti i kako će se razvijati Pierceov privatni život, a stalnoj postavi će se pridružiti i mladi odvjetnik koji sakriva stvarne razloge svojeg povratka u Chicago.
‘Dijagnoza zločina’ američka je kriminalistička serija u kojoj Eric McCormack utjelovljuje dr. Daniela Piercea, pomalo ekscentričnog profesora neuroznanosti koji je paranoidnu shizofreniju od koje boluje okrenuo u svoju korist, pa mu ona nerijetko pomaže u rješavanju kompleksnih zločina za FBI. Njihova suradnja započela je zahvaljujući Pierceovoj bivšoj studentici i sadašnjoj agentici FBI-a Kate Moretti (Rachael Leigh Cook), koja ga zamoli za pomoć. Za razliku od svojih kolega, Kate odluči zanemariti Pierceove „mušice“ i prihvatiti ga kao ravnopravnog suradnika.
Na početku druge sezone, u Piercevu osobnom životu ima više komplikacija nego obično. Teško mu je prekinuti imaginarno prijateljstvo s Natalie Vincent (Kelly Rowan), no svjestan je da to mora učiniti kako bi ušao u romantičnu vezu sa svojom terapeutkinjom Caroline Newsome (također Kelly Rowan). U novoj sezoni, vraćaju se i Pierceov najbolji prijatelj sveučilišta Paul Haley (LeVar Burton), koji je ujedno i dekan sveučilišta na kojem Daniel radi, te Max Lewicki (Arjay Smith), Danielov asistent čiji je glavni posao zadržati mu pozornost na najvažnijim zadacima. Stalnoj glumačkoj postavi pridružuje se i Scott Wolf u ulozi Donnieja, mladog pomoćnika federalnog tužitelja u usponu koji se nedavno vratio u Chicago i, iako tvrdi da se vratio zbog posla, jasno je da je Kate pravi razlog njegova povratka.

Foto: Press