Za album Bolja od najbolje Ivan Zak dobio…!
Piše: redakcija On 3 tra., 2015 At 12:42 AM | Categorized As Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Zlatna ploča…

Ivan Zak– Vijest da je moj posljednji album prodan u Zlatnoj tiraži beskrajno me razveselila. Ima li glazbeniku boljeg vjetra u leđa od ovakvog priznanja koje vam nedvojbeno ukazuje na to da je vaš rad prepoznat i da vas publika cijeni. Vjerujem da ću i svojim novim albumom ‘Usne varane’, koji samo što nije izašao, opravdati očekivanja fanova koji su album ‘Bolja od najbolje’ obojili u zlatno i na tome im zahvaljujem – rekao je Ivan Zak.
U današnje recesijsko vrijeme rijetko se koji glazbenik može pohvaliti da mu se albumi i dalje prodaju, a još je manje onih koji dosegnu Zlatnu nakladu. Jedan od njih je glazbenik i autor svih svojih pjesama Ivan Zak, kojemu je danas njegova diskografska kuća svečano uručila Zlatnu ploču za album “Bolja od najbolje“.
Da je album ‘Bolja od najbolje’ zaista s pravom dosegao ovoliku nakladu, govori činjenica da Ivanova svaka pjesma na Youtubeu broji višemilijunske poglede, a još jedan dokaz tome su i njegovi rasprodani koncerti diljem zemlje. Zlatna ploča izvrsna je uvertira za novi album ‘Usne varane‘ koji izlazi krajem travnja.

Foto: Press

comment closed