fbpx

Ivan Zak: Pravu ljubav zaista ne može ništa razdvojiti!

Lagana melodija…

Ivan Zak– Tema govori o dvoje razdvojenih ljudi, ali istovremeno i pravoj ljubavnoj priči, iskrenoj ljubavi koju ne može prekinuti ni daljina, jer pravu ljubav zaista ne može ništa razdvojiti. Ali, takve priče često imaju i sretan završetak – u refrenu ipak dolazi ta pozitivna konstatacija – što nam je teže, to nešto više nas veže – kod prave ljubavi je to tako – rekao je Ivan Zak o pjesmi Daleko.
Inspiriran blagdanskom atmosferom, Ivan Zak odlučio je pripremiti pravo iznenađenje za sve ljubitelje njegove glazbe i pokloniti im blagdansku baladu. Nakon mnogobrojnih plesnih hitova koji su jedan za drugim osvajali top ljestvice i rušili rekorde gledanosti na YouTube-u, te nakon ljetnog singla ‘Duguješ mi ljeto’ koji i u cik zime uspješno plovi radijskim i televizijskim eterima, Ivan donosi jednu laganiju melodiju u baladi ‘Daleko’.

Ivan ZakDok je ‘Naučila si me’ sakupila preko sedam milijuna, ‘Zbogom pameti’ pet, a ‘Obriši suze’ preko četiri milijuna pregleda na stranicama YouTube-a, novi singl će svojom melodijom i prekrasnom ljubavnom pričom zasigurno mnoge očarati i nastaviti u revijalnom tonu svojih prethodnika.
– Ivana Zaka poznajem dugi niz godina i sretan sam što smo našu filmsku i video produkcijsku djelatnost započinjemo upravo radom na njegovom novom spotu. Siguran sam da će Zakovi fanovi biti zadovoljni – rekao je producent spota Davorin Štetner.
Osim zanimljive ljubavne priče, nova pjesma donosi i novitete u zvuku, a Ivan nam otkriva o čemu se točno radi.
– U novoj pjesmi, kao što se može vidjeti i u spotu, sudjeluju i violinistice, tako da će biti mala doza finijeg i hajmo reći, bogatijeg zvuka”.
Za većinu Ivanovih pjesama upravo je ljubav vječna inspiracija, pa često sam kaže kako mu tekstovi jednostavno dođu sami od sebe. Na novom albumu naći će se dosta takvih pjesama, a cjelokupnim ishodom Ivan je u potpunosti zadovoljan.
– Ja se najviše radujem nastupima, kao i uvijek. To je nešto što me zaista veseli, naročito za blagdane. To je jedna posebna vibra, blagdanska atmosfera koju je uvijek tako lijepo osjetiti – dodaje Ivan Zak.

Foto: Press