fbpx

Stigao je najiščekivaniji trailer godine: Novi Spider-Man Put bez povratka

Novi Spider-Man u kina dolazi za Božić!

Četiri godine nakon što je obukao legendarni crveni kostim, Tom Holland će krajem ove godine po treći put utjeloviti čovjeka-pauka u filmu Spider-Man: Put bez povratka.

Spider-Man

Rano jutros Sony je objavio spektakularni prvi trailer za nadolazećeg filma Put bez povratka. Sudeći prema reakcijama milijuna obožavatelja diljem svijeta, čekanje se itekako isplatilo, a kako trailer izgleda provjerite i sami u videu.

Spider Man

Podsjetimo, Spider-Man: Put bez povratka nastavak je priče koja je započeta ‘Povratkom kući’ 2017. godine s Tomom Hollandom u glavnoj ulozi, a nastavljena 2019. godine s ‘Daleko od kuće’ koji je sa zaradom većom od milijardu dolara postao ne samo nauspješniji Spider-Man film ikad, već i najuspješniji film u Sonyjevoj povijesti.

Pred najnovijim je Spider-Manom dakle ljestvica koja je postavljenja iznimno visoko, no već je i iz trailera vidljivo da Sony ‘puca iz svih oružja’. Osim Hollanda, u trećem se filmu vraća i Zendaya, kao i Jacob Batalon te Marisa Tomei. Tu je i Benedict Cumberbatch koji će odigrati jednu od ključnih uloga kao Doctor Strange, dok se u posljednjim trenucima trailera pojavljuje i… Doctor Octopus. O, da!

I to, šuška se, nisu sva iznenađenja…

Foto: Press
Video: