fbpx

Stella: Lana odlazi od kuće!

StellaStella‘  – nova epizoda donosi emotivne trenutke omiljenih junaka, Orsat shvaća da je Kika žena njegovog života i zaprosi je, Lana odlazi od kuće, a Kristijan ostaje da bi mogao biti uz Jasminu.
Iako je glazbeno natjecanje u samoj završnici, uzbuđenja u ‘Stelli’ još su veća. Lana donosi odluku koja će dotući ionako nesretnu Elu. Pokupila je svoje stvari, i želi zauvijek napustiti dom koji je dijelila s majkom. Kristijan shvaća da previše voli Jasminu da bi mogao samo tako otići. Odlučuje ostati u gradu i očajnički traži bilo kakav drugi posao. Pomoć mu nudi Kika, koja je svjesna koliko se on i Jasmina vole i ne želi da im nedostatak novca stoji na putu sreći. Valerija prisluškuje Jasminu dok uvježbava ‘Čaroliju’ i ostane zatečena njezinom emotivnom izvedbom. Iako djeluje iskreno dok joj dijeli komplimente, njezine namjere su daleko od plemenitih. Želi ‘Čaroliju’ za sebe, i odlučuje je sama izvesti u finalnoj emisiji. Pero i Franjo lagano stežu obruč oko Martina, ali im nedostaju dokazi za podizanje optužnice. Franjo odluči uzeti stvari u svoje ruke i nabaviti ih pod svaku cijenu. Nera se boji da bi Martin mogao ponovno pokušati  napasti Jasminu sad kad nje više nema da joj pomogne. Iako je Jasmina molila da o nemilom događaju ne govori nikome, odlučuje sve priznati Kristijanu. Lud od brige za Jasminu, dotrčava u pekaru taman u trenutku kad je Martin počeo ostvarivati svoje prijetnje. Orsat shvaća da je Kika žena njegovog života i odlučuje je zaprositi. Lana se miri s Matijom koji joj nudi utjehu i krov nad glavom. Kada je shvatila da Lana ne misli promijeniti odluku Ela se slama od očaja. Shvaća da je bila toliko slijepa od vlastitih ambicija, da nije vidjela kako gubi jedino vrijedno u životu…
Ne propustite neodoljivu kombinaciju emocija, pjesme i plesa koju vam donose naši junaci u jedanaestoj epizodi ‘Stelle’ u nedjelju u 20.05 sati na Novoj TV!

Foto: Press Scena.hr