fbpx

Ivo Gamulin Gianni od nesreće se oporavlja na Hvaru uz majčinu kuhinju!

Ivo Gamulin_1– Osjećam se sretno. Kad promislim što se moglo dogoditi. Ovakvi trenuci u životu nas malo zaustave i potaknu na razmišljanje o sebi i o onome oko sebe. Kako zbilja treba živjeti svaki trenutak i veseliti se svakom trenutku, ali i novom danu – rekao je za portal Scena.hr Ivo Gamulin Gianni. Pjevač je sredinom lipnja u Zagrebu doživio prometnu nesreću. Glazbenik je zbog ozljeda hospitaliziran u zagrebačkoj Kliničkoj bolnici Merkur. U nesreći je zadobio prijelom lopatice i rebara. Glazbenik se od nesreće oporavlja na Hvaru u krugu obitelji. Tamo će biti do 4. srpnja kad ide u bolnicu na kontrolu. Nakon toga Gamulin će ići na fizikalnu terapiju.

– Odmaram i uživam u krugu obitelji i prijatelja. Ali najveće zadovoljstvo su mi nećaci koji me uveseljavaju svojom igrom i smijehom. Tako da odmah s njima treniram i dijafragmu (op.a. mišić koji se nalazi između grudnog koša i trbuha)  jer još malo osjećam bolove od puknutog rebra – ispričao nam je Gamulin. Na Hvaru uživa u majčinoj kuhinji.

Ivo Gamulin Gianni– Vrijeme je tikvica pa jedem tikvice na milijun načina. Obožavam laganu hranu, puno salata, ali moram priznati da sam sad malo pretjerao jer uz mirovanje, čisti zrak i dobru kuhinju nakupio sam i koji kilogram, ali ništa strašno, bitno je da sam živ – kazao je. Glazbenik se veseli turneji s Pastorom Soler, zvijezdom iz Španjolske.

– Veselim se povratku na scenu i da pjesmom zahvalim na radosti života i da zahvalim svima onima koji su bili  uz mene, mojoj divnoj publici i brojnim obožavateljima koji su mi bili podrška – zahvalio je. Gamulinu su brojni obožavatelji na službenoj Facebook stranici poželjeli brz oporavak.