fbpx

Celebrity MasterChef: Ivana Husar Vs Luka Nižetić!

Nova TV…

Veliko finale showa

Celebrity MasterChefNa samom kraju Celebrity MasterChef avanture kuhače će u posljednjem kulinarskom okršaju ukrstiti pjevači Ivana Husar Mlinac i Luka Nižetić. Nakon brojnih kulinarskih zgoda i nezgoda i izazova na kojima su se kalili i učili, šesnaest celebrity kandidata svelo se na njih dvoje. Ove nedjelje saznat ćemo tko je prvi hrvatski celebrity MasterChef!
Luka je izjavio kako u finalu osjeća uzbuđenje i leptiriće u trbuhu. Finalistica Ivana se pak uoči finalnog okršaja suočava sa cijelim spektrom emocija.
Ivana Husar Mlinac– Spora sam jer jednostavno ne pristajem danas na paniku!”. Ivana se u samom početku izazova opredijelila na sporiji pristup, no vidjet ćemo hoće li joj pritisak finala ipak uspjeti napraviti paniku i poremetiti planove. Pritisak će biti vidljiv i za Lukinim štednjakom. Naime, kad se kuhanje već dobrano ‘zahukta’, Luka će svoju MasterChef pregaču smiksati.
– Smiksao sam se! I u tom trenu otkad sam se smiksao krenuo sam raditi zapravo! – priznat će Luka i najavio pravo ludilo koje slijedi.
Ivana će se u žurbi i porezati, no u Masterchef kuhinji nema mjesta za dramatiziranjem oko sličnih nepodopština jer veliki sat na zidu najpoznatije kuhinje otkucava posljednje minute natjecanja.
Luka NižetićVrijeme je da Luka i Ivana pokažu koliko su posljednjih mjeseci napredovali i naučili, gdje su im granice i koliko su ih u stanju pomaknuti. Pred njima će biti dosad najteži zadatak u najzahtjevnijoj hrvatskoj kuhinji, a stiska s vremenom i pritisak koji uzrokuje samo finale učinit će svoje.
Osim za veliki pehar i prestižnu titulu prvog Celebrity MasterChefa Luka i Ivana bore se i za humanitarnu novčanu nagradu koja će omogućiti daljnje kulinarsko obrazovanje štićenika SOS Dječjeg sela ‘Lekenik’.
Došlo je vrijeme da najkreativnija televizijska avantura dobije svoj vrhunac, a kako će Ivana i Luka osmisliti najvažnije menije u životu, kako će izgledati najzahtjevniji tanjuri do sad i tko će oduševiti tri vrhunska profesionalca i okititi se titulom prvog Celebrity MasterChefa, saznat ćemo u posljednjem izdanju showa ove nedjelje na Novoj TV.

Foto: Press