fbpx

Irina Čulinović: Izvršiti ću samospaljivanje!

Celebrity MasterChef…

U novoj emisiji petero najboljih celebrity kuhara replicirat će dva tanjura Andreja Barbieria čija će glavna namirnica biti hlap. Kad vide primamljiva jela koja će za kopiranje biti jako teška, reakcije kandidata bit će zastrašujuće.
Irina Čulinović– Ja ću se ubiti, ja ću izvršiti samospaljivanje! – komentirat će Irina Čulinović. Kao pobjednik prethodnog izazova, Igor će biti u prednosti nad ostalim kandidatima. Jela će kušati prvi, a drugi dio nagrade bit će taj da će Andreja za vrijeme kuhanja u dvije minute moći pitati koliko god hoće pitanja i zamoliti ga za pomoć. Ipak, pomoć neće moći dobiti za prezentaciju tanjura.
– Mislim da smo svi shvatili koliko je lako skliznuti preko ruba i koliko je nebitno sve što si napravio dosad – najavit će novi izazov Irina.
– Sad je sve to malo postalo preozbiljno i malo sam već nervozan – priznat će Igor.
– Ostali su svi baš ono ‘zagriženi´ za kuhanje! – rekla je Nives.
Koliko će situacija u najzahtjevnijoj hrvatskoj kuhinji biti napeta svjedočit će situacija s Ivanom koja će svoj recept izgubiti u žaru borbe.
Irina Čulinović– Gledam i ne kužim gdje je moj recept! – komentirat će. No uskoro će je Luka Nižetić riješiti briga. Recept će naime završiti u njegovom sudoperu.
– Ivanin recept u mom sudoperu? Ja to nisam uzeo niti stavio! Znači, stol je horor! – izjavit će Luka dok će Ivana kroz smijeh zaključiti da na setu postoje duhovi. Zašto će Luki proraditi živac u lijevom oku, je li Irinina teta imala pravo kad joj je rekla da pazi na sol, tko od kandidata ne podnosi mašinicu za tijesto, kako će izgledati crne MasterChef pregače nakon žestoke borbe te kome će ovaj izazov biti previše i poslati ga kući, ne propustite saznati ove nedjelje na Novoj TV!

Foto: Press