fbpx

Gabrijel Čačić i Scifidelity u finalu showa Supertalent

Show…

Gabrijel ČačićSupertalent dobio je drugih dvoje finalista – Gabrijela Čačića i Scifidelity orchestra. Dok je Gabrijel Čačić osvojio najveći broj glasova publike te se tako direktno plasirao u finale, žiri je odlučivao između drugog i trećeplasiranog, odnosno Scifidelity orchestra i B-Residence, a odlučio je kako u finalu žele vidjeti rasplesanu skupinu glazbenika Scifidelity orchestra.
Finalist Gabrijel Čačić probio je led u drugoj polufinalnoj epizodi i ponovno oduševio izvedbom još jednim Mišinim hitom, dok ga je otac Josip pratio na harmonici.
– Meni se jako svidio početak pjesme i jako mi se svidio kraj pjesme. Vidim da si uživao puno više nego na audiciji i ja ću samo parafrazirati i reći da je ovo bilo super! – poručila mu je Martina, a Maja mu je rekla:
– Kada ćeš god pjevati Mišine pjesme, publika će biti uz tebe! Super mi je taj sistem tata-sin, vidi se da je vaša ljubav velika. Gabrijel, vidim te za 15 godina, ti si pravi narodni čovjek koji će dizati ljude oko sebe i imati komade oko stola, bio si fantastičan!
Scifidelity orchestarScifidelity orchestra i ovoga puta rasplesali su studio svojim mash upom Michaela Jacksona, Jamesa Browna, Scatmana Johna te R. Kelly i potvrdili da su zasluženo osvojili zlatnu ulaznicu u polufinale.
– Zaslužili su taj gumb! Pjevanje, plesanje, letenje! Ako imate neku stalnu ulicu u kojoj svirate, onda se ja tamo selim! – rekao im je Janko, a Martina se najprije zahvalila Igoru i Reneu što su stisnuli zlatni gumb te dodala:
– Sami ste sebi dovoljni ovakvi, selim se zajedno s Jankom.
– Ako ćemo se seliti, onda da se selimo svi skupa! – ubacila se Maja i dodala:
– Kao da gledam Brunu Marsa i njegov bend, oni su svi identično obučeni, imamo nekakav lead, svi čagate, ludi ste, zabavljate se. Niste plesački kao ta ekipa, ali ste muzički bolji od Brune Marsa.

Foto: Press