Kraljevi leda: Avanture na ledenim cestama!

Reality…

Deveta sezona dokumentarne reality serije od 23. lipnja na Doma TV-u!

Kraljevi ledaOd 23. lipnja 2018. godine Doma TV vikendom donosi devetu sezonu reality dokumentarne serije ‘Kraljevi leda‘ u kojoj će gledatelji moći pratiti vozače kamiona u njihovim zanimljivim avanturama na ledenim cestama.
Najbolji svjetski vozači kamiona vraćaju se na ledene sjeverne ceste i u devetoj sezoni popularne serije ‘Kraljevi leda’. U deset fantastičnih epizoda nadmeću se za nadmoć nad zimskim cestama. Nakon dvije sezone dominacije Polar Industries morat će braniti svoj položaj, dok se penje broj utovara u Manitobi. Ali, Darrell Ward spreman je konkurirati bivšem poslodavcu svojom novom kompanijom. Da bi uspio, ne libi se ni otmice Polarova najboljeg vozača koji će mu pomoći u nadmetanju. Gledatelje će junaci ove dokumentarne reality serije odvesti na nezaboravno putovanje u Yellowknife u Kanadi kako bi vidjeli kako izgleda iskustvo stvaranja jedne od najopasnijih karijera na svijetu. U nezamislivo hladnim uvjetima vozači prevozit će opremu i namirnice rudarima u kanadskoj tundri usred zime po 560 km dugoj autocesti prekrivenoj ledom. Bit će to sezona za pamćenje koju vozači definitivno neće nikada zaboraviti.
Deveta sezona Kraljevi leda donosi mnoštvo napetosti na ledom okovanim cestama, a donosi i još izazovnije pustolovine. Ne propustite doznati kakve ih nove avanture očekuju u ovoj sezoni!

Foto: Press