fbpx

Ti mene nosiš osvojio nagradu za najbolji strani film

New York…

Ti mene nosišDugometražni igrani film ‘Ti mene nosiš‘, autorice Ivone Juka i producentice Anite Juka osvojio je nagradu za najbolji strani igrani film na United International Film festivalu u New York Cityju.
Film Ti mene nosiš prikazan je na više od 20 međunarodnih filmskih festivala, a ovjenčan je sada s ukupno deset nagrada, od kojih se posebno ističu dva Grand Prixa za najbolji film, kao i Zlatna mimoza za najbolju režiju u Herceg Novom kojima se pridružila i nagrada s United International Film Festivala u New York Cityju za najbolji strani igrani film.
Ti mene nosišU filmu glume najveće zvijezde iz regije poput Lane Barić, Vojislava Brajovića, Nataše Janjić, Helene Beljan, i brojnih drugih. Ti mene nosiš nominiran je za Najbolji europski film koju dodjeljuje prestižna Europska filmska akademija, a našao se i u utrci za Oscara za najbolji strani film, kojeg dodjeljuje Američka akademija filmskih znanosti i umjetnosti.
Odbor Nagrade Vladimir Nazor za najbolje umjetničko ostvarenje u Republici Hrvatskoj za 2015. godinu na području filma godišnju nagradu dodjelio je Ivoni Juka za scenarij i režiju filma ‘Ti mene nosiš’.

Foto: Press