fbpx

Cambi: Kako raznježiti ženska srca za Dan žena?

Split…

Glasom i stasom učinit će to 30 kršnih dalmatinaca svojom pjesmom u dvorani Gripe!

Cambi

CambiZa ovaj Dan žena u Splitu se priprema sasvim posebno slavlje. Svoju pjesmu i svoje srce klapa Cambi darovati će svim posjetiteljima njihovog koncerta 8. ožujka u dvorani Gripe s početkom u 20.00 sati.
Kao što smo već i najavili klapa Cambi za ovu priliku ugostiti će na svom koncertu i svoje dugogodišnje suradnike i velike prijatelje, Sašu Jakelića i Vokaliste Salone.
Evo što o pripremama za koncert kaže Saša Jakelić:
– Velika mi je čast što me klapa Cambi pozvala kao gosta na svoj veliki koncert. Imali smo zadnjih godina lijepu suradnju na pjesmama ‘Zapuvala je bura’ i ‘Opet ću poletit’ za koje sam autor glazbe i aranžmana. Veselim se koncertu i nadam se da ćemo svim damama koje dođu svojim izvedbama uljepšat njihov dan.
Ni šef klape Cambi Ante Nikolić ne krije uzbuđenje oko nadolazećeg koncerta:
– Klapa radi punom parom kako bi našoj dragoj publici, posebno divnim ženama za njihov dan, poklonili što bolji i emotivniji koncert kakav oni i zaslužuju za svoju dugogodišnju potporu našoj klapi. Od same najave koncerta u svakodnevnim razgovorima vidim da je interes za koncert velik što nas naravno sve veseli, ali posebno me raduje izuzetan interes članova klapskih skupina ne samo iz Splita nego i iz cijele Hrvatske. Ipak su svi klapski pjevači i pjevačice dio jedne velike obitelji, a dobiti pohvalu i podstrijeh od svojih uvijek je prekrasan osjećaj.
Karte za koncert klape Cambi u SC Gripe na Dan žena 8. ožujka 2017. možete kupiti odmah na www.croatia-tickets.com ili od ponedjeljka 27. veljače u TC Joker.
Požurite po svoje ulaznice jer broj ulaznica je ograničen!

Foto: Press arhiva