Marko Pjaca: Prekrasno je bilo danas u Maksimiru!
Piše: redakcija On 12 ruj., 2015 At 05:14 PM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Zagreb…

Marko PjacaMarko Pjaca– Prekrasno je bilo danas u Maksimiru biti okružen s ovako puno klinaca koji stvarno obožavaju Dinamo i nogomet. Jako sam sretan što smo njih par uspjeli razveseliti s ulaznicama za utakmicu protiv Arsenala dok su svi ostali dobili slatke proizvode i autograme. Što se tiče same utakmice, igramo protiv izuzetno kvalitetne momčadi, svi znamo tko je Arsenal, no dat ćemo sve od sebe i možemo obećati da zalaganjem sigurno nećemo razočarati – rekao je Marko Pjaca Dinamou kratkoj pauzi između davanja autograma i slikanja s mladim navijačima.
Zeleni park Maksimir danas je ‘poplavio’. Igrači Dinama su s maksimirskog stadiona u park Maksimir donijeli golove, lopte i – zabava je mogla početi. Mnoštvo oduševljene djece okružilo je Pjacu, Roga, Henriqueza i Soudanija koji su, kao i svi prisutni, uživali u druženju.
Modri su djeci podijelili brojne slatke proizvode, a kao ‘glavni event’ bila je nagradna igra u kojoj je osam dječaka pokazalo zavidne sposobnosti u tehniciranju. Svi su dobili nagrade kao i ulaznice za utakmicu juniorske Lige prvaka između Dinama i Arsenala, a oni najbolji su zaista zaslužili glavne nagrade: po dvije ulaznice za ‘pravu’ utakmicu Dinama i Arsenala. Leon Oroz i Noa Mikić svojim su vještina zaslužili pljesak okupljenih i naših igrača koji su ih gledali pa će tako, za promjenu, oni u srijedu gledati njih.

Foto: Press

comment closed