fbpx

Damir Markota ponovno u KK Cibona!

Drago mi je biti igrač Cibone, poručio je Damir Markota

– Možda smo mogli realizirati potpis i ranije, ali bitno da sam sad tu. Nije se previše toga promijenilo u ovoj ekipi. Kostur je isti, a znam Velićevu filozofiju tako da se nadam da ću i ja biti što bolji i pomoći momcima. Drago mi je biti igrač Cibone, ovo je moj klub! Veselim se igrati s ovako mladom i energičnom ekipom. Dosad prikazano u ABA ligi nije realna slika Cibone jer smo imali dosta težak raspored, dečki su bili i u izolaciji jedno vrijeme. Vjerujem da ćemo u narednom periodu početi bilježiti pobjede i u regionalnoj ligi i da će se pokazati prava slika ove momčadi kakvu će i publika rado dolaziti gledati – rekao je Damir Markota.
– Nakon što je odlazio iz kluba u ljeto 2019. godine, Markoti smo poželjeli da ga barem još jednom gledamo u našem dresu. I ostvarilo se! Damir Markota je upravo stavio potpis na jednogodišnji ugovor za svoj peti povratak u klub. ‘Šveđo’ je nakon osvajanja Prvenstva Hrvatske s Cibonom otišao u Mornar iz Bara. Ove je sezone potpisao za Zabok gdje je odigrao 3 utakmice, pa se ipak odlučio vratiti pod Toranj. Ljetos je trenirao u Ciboni, pa u ekipi nema nekih nepoznanica – poručuju iz KK Cibona.

Damir Markota

– Vraća nam se naš dragi Šveđo, dobri duh svlačionice, koji će svojim iskustvom i energijom pomoći ovoj našoj mladosti da postanu pravi Vukovi! Žao nam je što nam se neće moći odmah pridružiti, ali na njega računamo već iduće kolo – rekao je direktor Cibone Domagoj Čavlović.
HT Premijer ligu će Damir Markota moći igrati tek od 12. kola kada je prijelazni rok budući da je već bio registriran za Zabok.

Foto: Press – KK Cibona