fbpx

Damir Šovšić i Dominik Livaković pojačanja u GNK Dinamo!

Maksimir…

Damir Šovšić, Dominik Livaković– Ovo je jedan od lijepih dana za Dinamo kao klub i kao obitelj. Posljednji dan prijelaznog roka smo napravili dva značajna posla za naš klub, a radi se o dva igrača koje jako dugo pratimo – kazao je izvršni predsjednik Modrih pa predstavio Damira Šovšića.
–  Šovšić je jedan od najboljih igrača naše lige već dugo godina, ima 200-tinjak službenih utakmica u prvoj ligi sa samo 25 godina i bit će važan igrač. Naravno, u veznom redu imamo puno kvalitetnih igrača, ali mi ne gradimo Dinamo za utakmicu koja nas čeka za 2 tjedna nego za puno dulje. Odmah, ali i u budućnosti ima mjesta i za Damira i za sve ostale igrače. Imamo jako puno utakmica, potreban je širok kadar igrača i Šovšić će svakako biti jedan od važnih kotača u našim rezultatima.
Posljednji dan prijelaznog roka Modri su predstavili Dominika Livakovića i Damira Šovšića kao svoja nova pojačanja, a s novim igračima Dinama na konferenciji za medije bio je izvršni predsjednik Zdravko Mamić.
Damir Šovšić, Dominik Livaković– Dinamo je najveći klub na ovim prostorima, hvala ljudima u klubu što su vjerovali u mene i na meni je opravdati povjerenje. Velika je čast što sam došao u Dinamu, a naravno da mi je, kao i svakome igraču, san dobiti priliku u Ligi prvaka – rekao je Damir Šovšić.
Osim veznog reda Dinamo se pojačao i na vratarskoj poziciji.
Dominik Livaković je apsolutno najbolji golman naše lige, ima tek 20 godina i perspektivan je te na njemu gradimo budućnost – rekao je Zdravko Mamić pa otkrio kako će Dominik ostati na posudbi u Zagrebu.
– On će ostati u Zagrebu još ove sezone ne bi li im pomogao, a onda ćemo vidjeti kada ćemo ga i formalno priključiti prvoj momčadi Dinama kad će se početi boriti s Eduardom, Ježinom, Zelenikom, Mikulićem, Šemperom i ostalima za svoje mjesto.”

Foto: Press