fbpx

Veličanstven koncert klape Cambi i dirljiv oproštaj Alena Babića

Lisinski…

Meni  je u ovih devet godina, koliko pivam u klapi Cambi, bilo prekrasno. Predivne trenutke sam doživio najviše od vas, publike, i užitak je bio davati srce vama, rekao je bivši bariton klape Cambi

Klapa Cambi

Klapa CambiKlapa Cambi jučer je u zagrebačkoj KD Vatroslav Lisinski proslavila 30 godina karijere. Koncert je bio pun emocija, a publika je uživala u svakoj skladbi. Tijekom 30 godina duge karijere mnogi veliki pjevači prošli su kroz Cambi. Među hitovima po kojima ćemo ih pamtiti i za narednih 30 godina, su i pjesme ‘Ne more mi bit’ i ‘Od zipke do križa’. Gosti veličanstvenog koncerta bili su Hari Rončević, Neno Belan i glazbeni velikan Massimo Savić. No Klapa Cambikoncert je obilježio i oproštaj baritona Alena Babića od klape Cambi.
– Malo privatiziram ovaj koncert kad kažem da je meni u ovih devet godina, koliko pivam u klapi Cambi, bilo prekrasno. Predivne trenutke sam doživio najviše od vas, publike, i užitak je bio davati srce vama, a vi pljesak meni i ciloj klapi. Zahvaljujem se gospodinu Branku Paiću i diskografskoj kući Scardona koji su prijatelji klape već dugo godina i bez Massimo Savić, Neno Belankojih klapa ne bi bila ovo što jest. Izdavačka kuća Branka Paića izdaje naše CD-ove već godinama, nadam se da je on zadovoljan kao što smo i mi zadovoljni. Ja mu se osobno također zahvaljujem što me pozvao na ovaj koncert klape Cambi. Malo čudno zvuči, ali ja sam večeras gost na koncertu  jer odnedavno nisam više član klape Cambi, ali se nadam da to niste primijetili, da sam dao srce i sve od sebe da ova večer bude za pamćenje –  emotivnim riječima oprostio se od klape bariton Alen Babić te dodao:
– Svima se od srca zahvaljujem, moje me glazbene vode nose na neke druge strane, a momcima iz klape želim puno uspjeha i sreće u daljnjem životu. Babić je u klapi proveo devet godina.

Foto: Igor CC Kelčec – Press