fbpx

Danijela Martinović: Severina je vjerovala da ja mogu

Video…

Predivno otpjevano, emotivno i kako samo ona zna… Ponosna sam na nju, kaže Severina

Danijela Martinović– Iznimno sam sretna i predivan je osjećaj što sam prvenstveno otpjevala pjesmu koja me zaokupila na prvu, što sam obnovila suradnju s mojim dugogodišnjim menadžerom Edvinom Softićem, što mi je Severina producent pjesme i nadolazećeg albuma, što je upravo ona u meni otkrila i izvukla toliko toga i postavila mi toliko velike ciljeve i vjerovala da ja do tamo mogu – rekla je Danijela Martinović.
Nakon više od dva desetljeća impresivne karijere, jedna od naših najuspješnijih pjevačica, Danijela Martinović, okrenula se novom zvuku, kojeg prati i potpuno novi imidž. Novi singl ‘Telefon’, autora Dragana Brajovića Braje, predstavlja zasigurno jednu od najljepših Danijelinih balada do sada, za što je zaslužna njezina dugogodišnja prijateljica i kolegica – Severina.

Danijela Martinović
– Zajedno smo išle u srednju školu i sada sam toliko sretna što surađujemo, jer nas godinama vežu te čvrste niti odrastanja i perioda kada stječemo prave prijatelje. Bila mi je čast sudjelovati kao producent i tražiti za Danijelu pjesme koje će ju opet prikazati u najljepšem svjetlu, ali i onako kako ju publika nije navikla viđati do sada. Predivno otpjevano, emotivno i kako samo ona zna… Ponosna sam na nju – izjavila je Severina.
Ovu prekrasnu baladu prati i snažan videospot, prepun kadrova posve novog i drugačijeg Danijelinog izdanja, djelo uspješnog mladog redatelja Darija Radusina.

Foto: Press – Srećko Rundić
Video: