fbpx

U veljači: Rock The Opera vraća se u Hrvatsku!

Rock The Opera

Nakon rasprodanog koncerta u Zagrebu koncem listopada, glazbeni spektakl Rock the Opera ponovo stiže u Zagreb početkom veljače, te premijerno u Split i Zadar.

Rock the Opera

Projekt “Rock the Opera” iza sebe niže brojne uspjehe diljem Europe te rasprodanih koncerata u najljepšim dvoranama. Koncert nudi neponovljivo iskustvo koji na unikatan i jedinstven način izvođenja svjetskih poznatih glazbenih djela publici daje fantastičnu atmosferu i ambijent.

Rock the Opera

Otkako je njemački dirigent Friedemanne Riehle kreirao spektakularan prvijenac u Bečkoj Operi, ovaj događaj nastavio je prenositi energiju diljem Europe na brojna prestižna mjesta i dvorane.

Na cijeloj turneji kao i u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog pod palicom njemačkog dirigenta i u izvedbi Zagrebačke filharmonije uz vokalne soliste i specijalnog gosta Dinu Jelusića, “Rock the Opera” vratit će vas u dane rocka.

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji zvuka, aranžmanima koji oduzimaju dah i najboljim glazbenicima i iz klasičnog i iz rock svijeta, Rock The Opera donijet će vam rock kakav nikada prije niste čuli, s najvećim poštovanjem prema izvornoj pjesmi i njezinoj važnosti te povijest glazbe, a uz veličanstvenost koju može donijeti samo puni filharmonijski orkestar.

Projekt se bazira na najvećim klasičnim rock hitovi Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Led Zeppelin, AC / DC, Rainbow, U2 i mnogim drugima.

Ulaz za navedeni glazbeni spektakl obavljat će se prema budućim epidemiološkim mjerama koje će biti određene od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite u periodu održavanja koncerta. Naše kupce ćemo pravovremeno obavještavati o svim dopunama i izmjenama vezanim uz COVID mjere, te sve promjene ili izmjene koje će se eventualno dogoditi a vezane su za sam ulaz na koncert odnosno u navedene dvorane.

ULAZNICE ZA ROCK THE OPERA U SPLITU!

ULAZNICE ZA ROCK THE OPERA U ZADRU!

ULAZNICE ZA ROCK THE OPERA U ZAGREBU!

VAŽNE OBAVIJESTI:

5. veljače rezervirajte svoje mjesto u Spaladium Areni u Splitu s početkom u 20 sati.
6. veljače rezervirajte svoje mjesto u dvorani Krešimira Ćosića u Zadru s početkom u 20 sati.
7. veljače rezervirajte svoje mjesto u dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu s početkom u 20 sati.

Foto: Press – Music time