fbpx

Glazbeni spektakl Rock the Opera stiže u Zagreb

Rock the Opera

U koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog Rock the Opera

Nakon brojnih uspjeha diljem Europe i rasprodanih koncerata u brojnim dvoranama, glazbeni spektakl Rock the Opera stiže u Zagreb. Koncert nudi neponovljivo iskustvo koji na unikatan i jedinstven način izvođenja svjetskih poznatih glazbenih djela publici daje fantastičnu atmosferu i ambijent.

Rock The Opera

Otkako je njemački dirigent Friedemann Riehle kreirao spektakularan prvijenac u Bečkoj Operi, ovaj spektakl nastavio je prenositi energiju diljem Europe na broja prestižna mjesta i dvorane.

U Zagrebu u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog pod palicom njemačkog dirigenta i u izvedbi Zagrebačke filharmonije uz vokalne soliste i specijalnog gosta Dinu Jelusića, “Rock the Opera” vratit će vas u dane rocka.

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji zvuka, aranžmanima koji oduzimaju dah i najboljim glazbenicima i iz klasičnog i iz rock svijeta, Rock The Opera donijet će vam rock kakav nikada prije niste čuli, s najvećim poštovanjem prema izvornoj pjesmi i njezinoj važnosti. Povijest glazbe, a uz veličanstvenost koju može donijeti samo puni filharmonijski orkestar.

Projekt se bazira na najvećim klasičnim rock hitovi Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Led Zeppelin, AC / DC, Rainbow, U2 i mnogim drugima.

Obavezno je priložiti i COVID potvrdu, a ako niste cijepljeni možete se testirati u sklopu kamenoloma te je potpuno besplatno – poručuju organizatori.

Foto: Press