Winter Wonderland: Knitwear by Anita Pokrivač
Piše: redakcija On 15 pro., 2016 At 06:26 AM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

U zimskoj čaroliji…

Fotogalerija

Knitwear by Anita Pokrivač– Jako smo ponosni na knitwear liniju koja u potpunosti hrvatski proizvod i koja je nastala iz naoko obične niti vune iz koje se izradilo pletivo, iz pletiva dalje šile veste i ostali proizvodi – rekla je o kolekciji dizajnerica Anita Pokrivač.
Hladno zimsko vrijeme nemoguće je zamisliti bez bogatih, udobnih i toplih džempera, vesti i tunika, a upravo je to okosnica posebne linije Anita Pokrivač Design brenda. Naziva Knitwear, Anita PokrivačKnitwear by Anita Pokrivač‘, mini kolekcija koja je predstavljena u kampanji ‘Winter Wonderland‘ sadrži oversized veste koje su izrađene od 100% vune, zatim kardigane s čipkom te pončoe, a kao modni dodatak već drugu sezonu za redom, predstavljene su i kapice s krznenim coflekima. Sastavni dio kampanje je i neizostavna crvena božićna haljina od viskoze koja će biti idealna za sve one posebne prilike u vašem životu.
Nit vodilja ove modne priče bila je zimska snježna večer, Božić se bliži, a vuneni odjevni predmeti daju nam osjećaj topline, romantike, a i pripadnosti…

Model: Nikolina Bakula
Photo: Danijel Galić
Hair: frizerski studio Antimoda
Make up: Tanja Mezga za Make up by Ana

Foto: Promo
Fotogalerija: 

comment closed