Davor Šuker: Vjerujem u izbornika Dalića i igrače
By redakcija On 12 lip., 2019 At 12:13 PM | Categorized As Događanja, Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Varaždin…

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker prokomentirao je varaždinski sraz s Tunižanima te se okrenuo ključnim kvalifikacijskim izazovima.
– Vidjelo se da nema lakog suparnika, čak niti u prijateljskom okršaju. Tunis je spreman za Afrički kup nacija, svježi su i spremni, a naši su igrači dali svoj maksimum. Iscrpjeli su se u važnijoj utakmici, za bodove, kako bismo ostvarili zacrtani cilj. Profesionalci su, odmorit će se preko ljeta i svi će biti spremni za jesen, u pravom ritmu. Kao i uvijek, vjerujem u izbornika Dalića i igrače.
A o nastavku kvalifikacija i gradu domaćinu Davor Šuker je rekao:
– Drugi smo na svijetu, svi žele skinuti skalp Hrvatskoj, a kvalifikacijska skupina je teška. I Mađarska je danas pobijedila Wales, a novi susret s Mađarima mogao bi biti presudan. O gradu domaćinu za Mađarsku odlučit ćemo na Izvršnom odboru, dobili smo od Uefe rok od dva tjedna za prijavu. S druge strane, autori svastike još nisu pronađeni, a interes HNS-a i hrvatskog nogometa jest uzeti sva tri boda, neovisno o gradu domaćinu. Treba donijeti odgovornu odluku. Sigurno ćemo igrati po cijeloj Hrvatskoj i sve je moguće.

Foto: Press – Hrvatski nogometni savez

comment closed