fbpx

Dinamovci na humanitarnom druženju u City Centru!

Kalendar 2014…

Dinamo CityDinamo i Dumovec zajedničkim su snagama održali posljednju veliku promociju prekrasnog humanitarnog kalendara za 2014. godinu. Prvotimci Dinama Ivo Pinto i Zvonko Pamić te četveronožni štićenici Dumovca koji traže novi dom prekrasna Cindy i razigrani šestomjesečni Dragon družili su se za vikend s navijačima i ljubiteljima životinja u City Centru One East.
Ljubitelji pasa iz redova modroga kluba Ivo i Zvonko tako su još jednom u ime kluba podržali humanitarni zajednički projekt za poboljšanje životnih uvjeta pasa u Skloništu za nezbrinute životinje Grada Zagreba Dumovec. Organizatori su izuzetno sretni jer se polako bliže cilju cijele akcije. Naime, uskoro će biti prikupljen ukupan potreban novčani iznos za izgradnju agility pogona za pse u Dumovcu koji će im olakšati život u skloništu.
DinamovciZainteresirani posjetitelji trgovačkog centra City Centra, velik broj malenih navijača i ljubitelji životinja imali su priliku na druženju upoznati igrače, dobiti autograme i uključiti se u zajedničko tehniciranje, a svi sudionici nagradne igre tehniciranja osvojili su kalendar Dinama i ulaznice za prvenstvenu utakmicu Dinamo – Lokomotiva.
Naravno, tijekom cijelog druženja u društvu su Modrih bili umiljati Dragon i Cindy koji su, iako nisu bili previše zainteresirani za igranje loptom, uspjeli potpuno raznježiti naše igrače, kao i sve posjetitelje centra. Organizatori su posebno zahvalili svim kupcima kalendara Dinamo&Dumovec jer su na taj način postali dio velike prekrasne pozitivne priče.
Također, ovim putem podsjećamo da svi zainteresirani i dalje mogu kupiti kalendar s psima iz Dumovca i igračima Dinama.

Foto: Press