fbpx

Nastup učenika na Varaždinskim baroknim večerima

Nastup učenika Glazbene škole u Varaždinu na Varaždinskim baroknim večerima

Tradicionalnim koncertom učenika Glazbene škole u Varaždinu uz Varaždinski komorni orkestar i ove se godine nastavlja dugogodišnja uspješna suradnja Varaždinskih baroknih večeri, Glazbene škole u Varaždinu i spomenutog orkestra.

učenika

Na koncertu koji će se održati u varaždinskoj Katedrali u srijedu 29. rujna 2021. godine u 20.00 sati bit će zastupljeni svi odjeli Glazbene škole u Varaždinu, a mladi glazbenici koji će se predstaviti, učenici su osnovnoškolskog i srednjoškolskog obrazovanja.

Priliku nastupiti pred festivalskom publikom ovog će puta imati 17 mladih glazbenika – učenika. Klaviristi Filip Jaklin, Lucija Čehok, Leonard Kobal i Petar Poljak, pjevači Marija Magdalena Kočila, Ema Kovačić, Dorian Stipčić, Klara Blažunaj i Nives Hažić, violinisti Paula Jovan, Eva Barčot i Petar Mumlek, Andrija Kučar i Damijan Turković na tamburama, kao i flautistica Jana Kelemen, saksofonistica Ena Knežević i tubist Niko Božek s puhačkog odjela uspješno su već na početku nove školske godine položili audiciju i dobili priliku nastupiti uz renomirani varaždinski orkestar.

Pozivamo vas da podržite mlade umjetnike iz Glazbene škole u Varaždinu, a u slučaju da nećete biti u mogućnosti prisustvovati koncertu, isti ćete moći pratiti putem live streama na Facebook stranici Varaždinskih baroknih večeri.

Foto: Press