fbpx

Nikolina Tomljanović predstavila novu etapu u svojoj karijeri

Trsatski kaštel…

Nikolina Tomljanović održala svoj prvi samostalni koncert na Trsatskoj gradini!

Nikolina TomljanovićTrsatski kaštel jučer je bio domaćin glazbene večeri koja je ujedno bila i prvi samostalni koncert Nikoline Tomljanović. Riječanima i Riječankama najviše poznata kao bivša članica omiljene grupe E.N.I., predstavila je svoj album prvijenac Put po mom te je u pratnji vrhunskih glazbenika publici predstavila novu etapu u svojoj karijeri.
Koncert su obilježili pop-country ritmovi, a uz skladbe s albuma repertoar su sjajno nadopunile obrade stranih hitova koje su Nikolina Tomljanovićdoprinijele raspjevanoj atmosferi. Brojni gosti učinili su ovu večer još posebnijom; na pozornici se pridružio Sandro Bastijančić s kojim je Nikolina Tomljanović izvela dva dueta, a publika se posebno obradovala ponovnom susretu s grupom E.N.I. u punom sastavu. Gost koncerta bio je i Goran Gubić Hans, izvrstan gitarist te jedan od autora hita „Danas je ljubav“. U specifičnom žanrovskom tonu nastavio je i riječki country bend Crooks & Straights, a raznolikost izvedbi učinila je prvi samostalni koncert ove talentirane glazbenice nezaboravnim.
Brojni posjetitelji Ljeta na Gradini svojoj su sugrađanki dali vjetar u leđa za nove pothvate u svojoj samostalnoj karijeri, a Nikolina je zasigurno nadmašila očekivanja i oduševila svojim vokalnim sposobnostima. Još se jednom Rijeka pokazala kao izvor žanrovski raznolikih glazbenika koji pružaju užitak za svačiji glazbeni ukus.

Foto: Press – Foto Kurti