Studio 4 Covid – 19: Specijalizirano o epidemiji koronavirusa
By redakcija On 15 ožu., 2020 At 11:44 AM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Reportaže, Vijesti | With 0 Comments

Zagreb…

Studio 4 Covid – 19 posvećeno koronavirusu u Hrvatskoj

korona virus, Covid– Specijalna emisija donosi večernji pregled najvažnijih događaja dana, vezanih za epidemiju koronavirusa u nas i u svijetu. Novinari i urednici IMS-a objedinjuju sve novosti o zdravstvenoj i sigurnosnoj situaciji, koja se mijenja iz sata u sat. Gostovanja stručnjaka, javljanja s terena… prepoznali smo potrebu javnosti da danonoćno bude upoznata s najnovijim informacijama, ali samo provjerenim i istinitim. Dodatni napor dokaz je naše predanosti da budemo referentno mjesto u hrvatskom medijskom prostoru za najbrže, istinite i provjerene informacije o krizi koja je zahvatila Hrvatsku i cijeli svijet – rekao nam je tom prigodom urednik Četvrtog programa HTV-a Dražen Miočić.
HRT od sutra u 20.05 sati uvodi novu emisiju Studio 4 Covid – 19 posvećenu koronavirusu u Hrvatskoj na HTV-4 i time pripadajuću novu koncepciju Četvrtog programa javne televizije. Hrvatska radiotelevizija (HRT), u skladu sa svojom zakonskom zadaćom i ulogom javnog servisa u nas u ovim novonastalim okolnostima epidemije koronavirusa u Hrvatskoj, od sutra, u ponedjeljak 16. ožujka u 20.05, uvodi novu emisiju Studio 4 Covid-19, posvećenu promptnom informiranju javnosti Nacionalnog kriznog stožera civilne zaštite, te u skladu s tim i novu koncepciju svojeg Četvrtog programa HTV-a (HRT-HTV-4). A ona, uz već ustaljene izravne prijenose konferencija za novinare i javnost kriznog stožera u 9 i 16 sati, te uz svoje uobičajene Vijesti na svaki puni sat programa, podrazumijeva i tu novu specijaliziranu informativnu emisiju, putem koje će svi građani RH dobivati sve najnovije točne informacije i upute kriznog stožera – objavio je danas Glavni ravnatelj Hrvatske radiotelevizije Kazimir Bačić.

Foto: Press – HZJZ arhiva

comment closed