fbpx

Sam svoj majstor – besplatna radionica o biciklima

22.5. od 11:00 do 13:00 h – besplatna radionica o biciklima u Centru KNAP

Centar Knap poziva sve zainteresirane u subotu (22. svibnja) na besplatna radionica o biciklima u kojoj ćete naučiti kako održati svoj bicikl u dobroj formi.

biciklima

Ovu subotu polaznici će naučiti kako podesiti kočnice, podmazati sajle kočnica te promijeniti dotrajale bužire i sajle, a kroz druženje ćemo proći kroz povijest razvoja bicikala. Na radionicu je obavezno doći s vlastitim biciklom, a zbog epidemioloških mjera obavezna je prijava na centar@knap.hr ili na 01 2303122

– Dolazi nam razdoblje u godini kad više vozimo bicikle. Kako bismo bili sigurni u vožnju, prije početka sezone trebamo provjeriti ispravnost našeg bicikla. Ukoliko imamo veći kvar bicikl je potrebno odvesti na servis, no manje popravke možemo naučiti uraditi sami.

Ukoliko vas zanima kako možete sami zamijeniti dotrajalu vanjsku gumu, zakrpati probušenu zračnicu, podesiti kočnice i brzine, podmazati sajle kočnica i brzina te saznati neke zanimljivosti o najčešćem i najbržem vozilu pogonjenom snagom vozača, prijavite se na radionicu o biciklima.

Zbog epidemiološke situacije i ograničenog broja polaznika zainteresirane molimo da se prijave.
Za prijave i informacije vezano uz radionicu možete se obratiti mailom na centar@knap.hr ili telefonom na 2303 122 – poručuju organizatori.

Više o radionici možete saznati ovdje.

NAPOMENA: U slučaju kišnog vremena radionica se odgađa

Foto: Pixabay