fbpx

Marko Pecotić: Spektakl! Samo jedna riječ opisuje sinoćnji koncert

Ljetna turneja…

Četiri tenora otvorila Solinsko kulturno ljeto

Marko Pecotić– Spektakl! Samo jedna riječ, ali u potpunosti opisuje sinoćnji koncert uz Solinsku glazbu i maestra Tonćija Ćićerića! Predivan ambijent Gradine i preko 2.000 ljudi na koncertu je nešto što ću zauvijek pamtiti – izjavio je Marko Pecotić nakon koncerta.
Sinoć se u solinskoj Gradini tražilo mjesto više za sve one koji su htjeli uživati u glasovima Četiri tenora i Orkestru Gradske glazbe ‘Zvonimir’. Sjedeća mjesta su se brzo popunila, a ostali su zauzeli svoja mjesta na zidićima i travi. Manifestaciju je otvorio gradonačelnik Solina, Dalibor Ninčević, koji je nakon obraćanja publici podigao zastavu kulturnog ljeta.
Orkestru Gradske glazbe ‘Zvonimir’ su se na pozornici pridružili Četiri tenora koji su svojim repertoarom oduševili prisutne. Svaki je započeo solo izvedbom, a zatim su pjevali u kvartetu. Još jednom se potvrdilo da su Đani Stipaničev, Marko Škugor, Vladimir Garić i Marko Pecotić miljenici publike.
– Posebno je bilo, rekao bih i čarobno. Uživali smo u svakom trenutku koncerta, a publika je u više navrata to nagradila pljeskom. Pohvalio bih maestra Tonća i njegov orkestar, oni su savršeni – dodao je Marko Pecotić.
– Nekoliko viđenijih i upućenijih posjetitelja sinoćnjeg koncerta sa solinskom glazbom pod ravnanjem T. Ćićerića nam je reklo da nikad u povijesti Gradine nije bio ovakav posjet. Bio sam lani na istom mjestu i to mogu potvrditi! Samo mogu poželjeti svima nama još puno ovakvih predivnih trenutaka – kazao je Đani Stipaničev.
Četiri tenora su ovih dana u Ninu snimili i spot za svoj novi singl “Sve je tvoje” provjerenog autora Matka Šimca. Do sada su publici predstavili samo svoj prvi singl “Pričaj mi” koji je izašao u ožujku. Već 09. srpnja ih čeka rasprodani koncert na Lokrumu.

Foto: Press