Nova sezona serije Ubojstva u Sandhamu na malim ekranima
By redakcija On 7 stu., 2018 At 06:24 PM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

HRT…

Ubojstva u SandhamuHrvatska radiotelevizija od petka, 16. studenog 2018. godine na svom Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 21.45 sati započinje s prikazivanjem nove, pete sezone izvrsne švedske kriminalističke serije ‘Ubojstva u Sandhamu‘.
Radnja nove sezone serije Ubojstva u Sandhamu započinje na otoku Sandhamnu, gdje se slavi blagdan Ivanja. Mladi tulumare, glazba trešti, alkohol teče u potocima. Jedna Ubojstva u Sandhamudjevojka, Felicia, tumara uokolo vidno pijana. Dok traži svoju prijateljicu, sruši se i izgubi svijest pa je pokupi policija. Jutro donosi bolno otrežnjenje Sandhamnu, jer je na jednoj litici pronađen mrtav mladić imenom Victor. Sve upućuje na to da je ubijen.
Inspektor Thomas Andreasson iz krim-policije, koji provodi ljeto na obližnjem otoku Haröu s Pernillom i svojom tromjesečnom kćerkicom Elin, zadužen je za rješavanje slučaja. U tome mu pomaže kolegica Mia Holmgren iz policijske postaje u Nacki. Njih dvoje ispituju sve mlade koji su večer prije susreli Victora. Svatko od njih ima svoju verziju događaja. Tko govori istinu, a tko laže?
Peta sezona ove serije temelji se na detektivskom romanu “U afektu” spisateljice Vivece Sten, a radnja se vrti oko povjerenja i laži. U glavnim ulogama ponovno su Alexandra Rapaport, Jakob Cedergren i Sandra Andreis.

Ubojstva u Sandhamu
Uloge: Jakob Cedergren, Alexandra Rapaport, Sandra Andreis i dr.
Režija: Niklas Ohlson, Mattias Ohlsson
Urednica serije je Ranka Horvat.

Foto: Press

comment closed