Vanna snimila lijepu emotivnu baladu Izmiješane boje

Ima nešto…

‘Izmiješane boje’ novi je Vannin singl za koji je sama napisala glazbu i tekst, dok je aranžman i produkciju povjerila svojim stalnim suradnicima Anti Geli i Goranu Kovačiću

Vanna– ‘Pjesma ‘Izmiješane boje’ se pojavila gotova u mojoj glavi, pa sam se ohrabrila ostaviti i svoj autorski pečat. Nakon nekoliko brzih pjesama, sad je vrijeme za jednu sporiju – objasnila je kratko Vanna. Senzibilan i osebujan Vannin vokal posebno je došao do izražaja u ovoj novoj lijepoj emocijama nabijenoj baladi, koja je pokazala da je Vanna jednako glazbeno superirona bez obzira na ritam pjesme.
Izmiješane boje‘ novi je Vannin singl za koji je sama napisala glazbu i tekst, dok je aranžman i produkciju povjerila svojim stalnim suradnicima Anti Geli i Goranu Kovačiću. Nakon pjesama ‘Lopov’ i ‘Probaj’, Vanna se sve češće potpisuje ispod pjesama koje pjeva. Iako je u grupi ET bila koautorica glazbe i teksta, u solističkoj karijeri se oslanjala uglavnom na provjerene skladatelje koji su tekstovima i glazbom pogađali njen senzibilitet. Ohrabrena pozitivnim komentarima na svoje prve pjesme, odlučila ih je napisati još nekoliko. Za novu pjesmu snimljen je i spot u režiji Matee Smolčić koja je uz Dinu Senčara stala i iza kamere. Za Vannin styling pobrinuli su se naša poznata kreatorica Matija Vuica, Renata Grčić i Sanja Agić.
VannaVanna je prošle godine svojim odličnim live albumom ‘Ispuni mi želju’ obilježila 25 godina svoje glazbene karijere. Album se našao u ovogodišnjoj nominaciji za najbolji koncertni album, a pjesma ‘Jedina’ nominirana je u kategoriji najboljeg aranžmana koji potpisuje Ante Gelo. Ove godine, osim novih pjesama, Vanna se posebno raduje nadolazećem humanitarnom koncertu u Lisinskom pod naslovom ‘Uljepšajmo njihov svijet’. Cilj ovog koncerta je  prikupljanje sredstava za unaprjeđenje programa rane intervencije i stručne pomoći za psihofizički razvoj djece i mladih sa sindromom Down. Sredstva akcije namijenjena su Udruzi za sindrom Down – Zagreb i koristit će se za angažman i edukaciju terapeuta specijaliziranih za rad s djecom i mladima sa sindromom Down, a Vanna se ovoj akciji odmah odazvala. Koncert će se održati 21. ožujka. A što je još Vanna ispričala o koncertu i novoj pjesmi pročitajte na linku.

Foto: Press
Video:

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=2vrr9O9FO0I[/embedyt]