Vanna: Život nije baš onakav kako smo ga zamišljali, ali se jako trudimo i živimo ga

Koncert i nova pjesma…

ULJEPŠAJMO NJIHOV SVIJET: Vanna kaže da se raduje koncertu u Lisinskom jer će se prikupljenim sredstvima od koncerta angažirati dodatni terapeuti za rad s najosjetljivijom djecom sa sindromom Down. Na koncertu će predstaviti i svoju novu pjesmu

Vanna– Povod za dolazak na koncert je fenomenalan. Prvi dan proljeća je, a ja ću ponuditi od sebe maksimalno sve što znam. To je za mene veliki koncert i takav će i biti s velikim orkestrom. Tako da će ljudi kad dođu imati pravi umjetnički doživljaj – najavila je Vanna za portal Scena.hr. U sklopu humanitarne akcije Uljepšajmo njihov svijet na Svjetski dan sindroma Down, 21. ožujka 2017., Vanna će održati koncert u KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu. Sredstva prikupljena koncertom namijenjena su Udruzi za sindrom Down – Zagreb. Vanna kaže da se izuzetno raduje koncertu. Posebno je sretna jer će se prikupljenim novcem od koncerta angažirati dodatni terapeuti za rad s najmlađom i najosjetljivijom djecom sa sindromom Down.

Ivona Čulo

– Kao društvo smo jako senzibilizirani za djecu s posebnim potrebama, a naročito za Downiće. Ja sam sigurna da senzibiliteta ne manjka, a koncert će biti na tragu onog što sam već ponudila najbolje Vannaod sebe. Izvest ću i novu pjesmu koja će biti na tržištu za nekoliko dana – otkrila je glazbenica i vlasnica jednog od najljepših vokala u Hrvatskoj. Nova pjesma ‘Izmiješane boje‘ za nekoliko dana će biti na tržištu, a Vanna je autor teksta i glazbe nove pjesme.
– Pjesma je idealna za aranžman orkestra. Specifična je, rađena namjerno na neki retro način. A govori o realnom životnom iskustvu i poruci koju se trudimo poslati van, da živimo malo boljim životom, nego što živimo, a što može biti aktualno i za društvene mreže. Nekad treba reći: “Moj život nije baš onakav kako sam ga zamišljao u idealnom scenariju, ali se jako trudim i živim ga“ – ispričala je Vanna za portal Scena.hr.  Koncert u Lisinskom je za Vannu poseban još iz jednog razloga – 21. ožujka je rođendan njezine kćeri.

Foto: Scena.hr