fbpx

Ivona Čulo: Vanna je bila prvi izbor

Uljepšajmo njihov svijet…

U sklopu humanitarne akcije ‘Uljepšajmo njihov svijet’ na Svjetski dan sindroma Down, 21. ožujka 2017., Vanna će održati koncert u KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu. Sredstva prikupljena akcijom namijenjena su Udruzi za sindrom Down – Zagreb kojima će se angažirati dodatni terapeuti za rad s najmlađom i najosjetljivijom djecom sa sindromom Down

Ivona Čulo– Ove godine odlučili smo pomoći djeci s Down sindromom. To su divna djeca, topla i vesela. Oni su stvarno čista ljubav i meni je jako drago da ove godine skupljamo novac baš za njih. Vanna je bila prvi izbor. Ona je velika pjevačica i umjetnica i mislim da je spoj savršen – rekla je Ivona Čulo, generalna direktorica Adria Medije Zagreb za portal Scena.hr. Dodaje da je humanitarni dio njezinog posla, zapravo i najljepši. Rotary klub Zagreb Gradec, Adria Media Zagreb i Vanna danas su u zagrebačkom hotelu predstavili  humanitarnu akciju ‘Uljepšajmo njihov svijet’ u sklopu koje će na Svjetski dan sindroma Down, 21. ožujka 2017., Vanna održati koncert u dvorani Vatroslav Lisinski. Sva sredstva prikupljena ovom akcijom namijenjena su Udruzi za sindrom Down – Zagreb kojima će se angažirati i educirati dodatni terapeuti za rad s najmlađom i najosjetljivijom djecom sa sindromom Down.

Ivona Čulo
Uljepšajmo svijetDjeci sa sindromom Down, kojih u Zagrebu trenutno ima više od 400, na raspolaganju je premalo asistenata i terapeuta, a posebno su izloženi oni najmlađi, koji nisu u mogućnosti u pravilnim i dovoljno čestim intervalima raditi s rehabilitatorima i logopedima kako bi se na najbolji način razvile njihove psihofizičke sposobnosti. Upravo zato akcija ‘Uljepšajmo njihov svijet’ prikuplja sredstva za razvoj programa rane intervencije koja će značajno unaprijediti razinu skrbi koja će biti na raspolaganju najmlađim Downićima i njihovim obiteljima.
– Prvi je dan proljeća, Svjetski dan sindroma Down i ujedno rođendan moje kćeri stoga će to zaista biti poseban dan za mene i nisam dvojila ni trenutka zbog straha da netko drugi ne zauzme moje mjesto. Velika dvorana Lisinski, orkestar i jedna prekrasna priča. Deset od deset ako mene pitate – naglasila je Vanna.