fbpx

Glazbeno druženje – Vanna: vidimo se na Lokrumu!

Koncert…

Glazba počinje na Lokrumu

Vanna– Nađemo se pred Lokrumom…bila je to rečenica koju sam često čula ili i sama izgovarala 90-ih godina u vrijeme benda ET. Gotovo svakog vikenda nalazili bismo se ispred istoimenog kafića na zagrebačkoj Knežiji i odlazili na naše brojne koncerte. I evo, nakon toliko godina odlazim na pravi pravcati Lokrum, taj Lokrum čijim se imenom dičilo mjesto našeg okupljanja, čudesni otočić pored jednog od najljepših gradova svijeta. Uz to imam svoj koncert na pozornici u prostoru benediktinskog samostana! Nije li to divno? I zato, ovaj put stvarno – vidimo se na Lokrumu! – kaže Vanna, očarana prekrasnim dubrovačkim primorjem i jedinstvenom atmosferom lokrumskog prirodnog rezervata.
Ova subota donosi poseban koncert koji će se održati u čarobnom ambijentu otoka Lokruma nedaleko Dubrovnika. Bit će to Vannin povratak na krajnji jug Hrvatske nakon novogodišnjeg nastupa u dubrovačkim Vrtovima sunca. Ovogodišnji program pod nazivom ‘Glazba počinje na Lokrumu‘, sastavljen od četiri sjajna koncerta tijekom kolovoza, predstavlja nastup Vanne, istinske pop dive i dobitnice čak dva Porina za najbolju žensku vokalnu izvedbu. Ovo posebno druženje s vlasnicom jednog od najupečatljivijih glasova hrvatske estrade će se u subotu, 13. kolovoza 2016. godine. Ukrcaj na brod za Lokrum počinje na Peskariji u 20,30 sati, a nakon dolaska na otok sve posjetitelje čeka kratka šetnja do benediktinskog samostana u čijem će se kompleksu koncert i održati.
VannaIvana Vrdoljak Vanna na svoj premijerni nastup na Lokrumu dolazi s aktualnim singlom ‘Suze na kiši’, ali i brojnim drugim hitovima koji su obilježili njenu karijeru, ali i kompletnu domaću glazbenu scenu. ‘Ako je vrijedilo išta’, ‘Daj mi jedan dobar razlog’, ‘Kao rijeka’, ‘Ispod istog neba’, ‘Kao da me nema’ samo su neke od nezaboravnih pjesama koje ćemo zajedno s Vannom pjevati u bajkovitom ozračju Lokruma.
Ulaznice za najljepšu glazbenu avanturu na Jadranu moIgu se kupiti po cijeni od 160 kuna na prodajnim mjestima Rezervata Lokrum (u uredu Rezervata te na Peskariji ispred brodova), a zbog limitiranog kapaciteta njihov je broj ograničen na svega 340.
Zvjezdano nebo, dubrovačko primorje i glas koji odzvanja jednim od najljepših otoka južne Dalmacije… uistinu, glazba počinje na Lokrumu!

Foto: Press