fbpx

Zagreb Winter Cup seli na novu lokaciju

Winter Cup…

MC Plus Zagreb Winter Cup seli na novu lokaciju – najavljena spektakularna završnica u SD Pešćenica

MC Plus Zagreb Winter CupPopularan futsal turnir u kategoriji žena i mladeži – MC Plus Zagreb Winter Cup u svom šestom izdanju stiže do četvrtfinalne faze natjecanja. Nakon nešto više od dva tjedna provedena na Zagrebačkom Velesajmu, turnir od 6. siječnja seli u Sportsku dvoranu Pešćenica u kojoj će se odigrati sve utakmice od četvrtfinalne faze natjecanja.
– Iako sam naziv turnira govori o vremenskom periodu u kojem se igra, drago nam je što se selimo u dvoranu na Pešćenici zbog dosta hladnih uvjeta u NC Šalati. Uvijek nam je drago igrati i plasirati se u završnicu Zagreb Winter Cupa, a samim time svake godine sve više raste naša volja i želja za podizanjem glavnog pehara HEP ženskog futsal turnira, što će se, nadam se, dogoditi i ove godine – pojasnila je Gabriela Gaiser iz ekipe ŽMNK MC Plus Sveta Nedelja.
– Došli smo do još jedne završnice Zagreb Winter Cupa te nas u zadnja tri natjecateljska dana očekuje prava futsal poslastica. Kako svake godine organizacijsku ljestvicu podižemo sve više, tako smo ove godine završnicu turnira odlučili preseliti u dvoranu na Pešćenici koja se nalazi u širem središtu grada te će svima dolazak biti dostupan javnim prijevozom. Nagrađivat ćemo posjetitelje u dvorani, a ponosni smo što će, prema tradiciji, veliki broj utakmica biti prikazan u izravnom TV prijenosu. Ove godine smo u suradnji s matičnim Savezom kvalitetu suđenja podigli na najvišu moguću razinu i ponosni smo jer će na završnici suditi najbolji hrvatski futsal suci, od kojih neki imaju iskustva i na UEFA i FIFA natjecanjima – rekao je predsjednik Organizacijskog odbora turnira Vedran Prga.
Sve utakmice četvrtfinala tradicionalno se igraju na blagdan Sveta tri kralja. Program u SD Pešćenica počinje u ponedjeljak u 12:15 sati. Na rasporedu je čak 14 četvrtfinalnih utakmica u svim kategorijama, stoga dođite i pogledajte najbolji futsal u Zagrebu, a i šire. Također napomenimo kako će se večernji dio programa uživo prenositi na prvom programu PlanetSport televizije.
Polufinalne utakmice na rasporedu su 11. siječnja, dok se finala igraju 12. siječnja.

Foto: Press