fbpx

Žar ptica: Osmijehom do zdravlja

Zagreb….

Glumci Žar ptica Marko Hergešić, Berislav Tomičić i Vesna Ravenšćak Lozić u posjetu malim bolesnicima

Žar ptica– Tradicionalna humanitarna akcija Gradskog kazališta Žar ptica ‘Osmijehom do zdravlja’, ove se godine po 18. put održava od 6. – 12. rujna. U četvrtak. 6. rujna u 10.00 sati, prve ćemo posjetiti male bolesnike na KBC Rebro na Odjelu pedijatrije, gdje naš glumac Marko Hergešić družeći se s djecom izvesti predstavu Pustolovine baruna Munchausena – poručuju iz kazališta Žar Žar ptica, Berislav Tomičić, Vesna Ravenšćak Lozićptica.
Akcija kazališta Žar ptica ‘Osmijehom do zdravlja‘, ove se godine po 18. put održava u vremenu od 6. – 12. rujna. U sklopu akcije glumci kazališta Marko Hergešić, Berislav Tomičić i Vesna Ravenšćak Lozić posjetit će i razveseliti malene bolesnike.
– S poznatim svjetskim putnikom i njegovim izmišljenim avanturama od borbe sa strašnim vukom do leta na topovskoj kugli, družit će se i u drugim bolnicama po planu koji slijedi, sve do Instituta za tumore gdje će biti izvedena predstava Ti i ja mali medo s Berislavom Tomičićem i Vesnom Ravenšćak Lozić – kažu iz kazališta.

Osmijehom do zdravlja odvija se prema sljedećem rasporedu:
6.rujna u 10:00 Pedijatrija KBC Rebro
11:30 Onkologija KBC Rebro
7. rujna u 10:00 Centar za odgoj i obrazovanje slijepih i slabovidnih Vinko Bek
10. rujna u 13:30 Dječja bolnica Srebrnjak
11. rujna u 11:30 Dječja bolnica Klaićeva
12.rujna u 11:00 Onkološki dječji odjel na Institutu za tumore

Foto: Press