fbpx

Izbornik Kovač objavio popis za nadolazeći Adria Cup

Zagreb…

Adria CupPribližava se Adria Cup, reprezentativni turnir koji će se održati 3. i 4. svibnja na zagrebačkom Žitnjaku, u Nogometnom centru Zlatna lopta. Bit će to ujedno i prvo okupljanje hrvatske malonogometne reprezentacije nakon Svjetskog prvenstva koje je u održano u Portugalu, u rujnu prošle godine.
Izbornik Dino Kovač sastavio je konačan popis reprezentacije za taj turnir.
– Ima dosta novih igrača koje sam promatrao na ostalim ligama i turnirima i odlučio ih pozvati u reprezentaciju. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se uklopiti s dijelom starih reprezentativaca i kako će se snaći na terenu s protivnicima poput Belgije i Slovačke. Moram napraviti što više pripremnih utakmicama da sve iskristaliziram i da na prvenstvo svijeta u Grčku povedem zaista najbolju momčad”, kazao je Kovač te nadodao:
– Očekujem da se novi igrači nametnu i dokažu da se na njih može računati u svakom trenutku utakmice i protiv bilo koga jer u protivnom nema smisla da idu na Svjetsko prvenstvo. Na širi popis sam stavio 17 igrača, a do kraja travnja skratit ću ga na 15 imena koliko službeno smijemo imati u zapisniku.
Za kraj napomenimo kako će se utakmice 3. svibnja igrati u 20:00 i 21:15 sati, a 4. svibnja u 12:00, 13:15, 18:45 i 20:00 sati.

Foto: Press