fbpx

Nagrađujemo čitatelje: Ulaznice za Nevjerojatan događaj!

Nagradna igra…

Nevjerojatan događajPortal Scena.hr u suradnji s kazalištem KNAP nagrađuje najsretnije čitatelje s 2×2 ulaznice za predstavu: Nevjerojatan događaj koja je na programu u ponedjeljak 06. veljače 2017. godine s početkom u 20.00 sati. Potrebno je na službenoj Facebook stranici lajkati objavu i podijeliti je na svom zidu. Na mail info@scena.hr poslati u naslovu ključnu riječ ‘Nevjerojatan događaj‘, ime i prezime, kontakt telefon. Sretni dobitnici bit će obaviješteni putem maila u nedjelju 5. veljače do 18,00 sati, objavom na portalu Scena.hr i na službenoj Facebook stranici.
O predstavi Nevjerojatan događaj
Zašto jedan taksist taj dan baš nije imao sreće, kako se promotorica zdravog života našla na fasadi i skočila s trećeg kata, kako je otpuštena radnica mesne industrije spašavala susjeda od infarkta i kako je završio provod ženskih nogometašica u jednom noćnom klubu kad su prvi put ušle u štikle… Što se to s njima, odnosno s nama svima zapravo dogodilo? Odgovor nam daje nova Nevjerojatan događajpredstava ‘Nevjerojatan događaj‘ koja se premijerno publici predstavila na daskama kazališta KNAP 12. prosinca u Zagrebu. Predstava je autorski projekt redateljice Ivice Boban. Na tragu njezinih velikih kazališnih uspješnica poput ‘Kako sada stvari stoje’, ‘Samo bez emocije’, ‘Sutra (ni)je novi dan’ te hita ‘Kako misliš mene nema’ čiji se broj izvedbi popeo na 300, stasao je i ‘Nevjerojatan događaj’, predstava u stilu suvremene komedije za koju je angažirala mladi tim glumaca – Tara Rosandić, Anja Matković, Erna Rudnički i Filip Detelić – koji se u virtuoznoj kazališnoj (su)igri punoj zapleta transformiraju u dvadesetak likova, što su se u jednom, jedinom danu našli u vrtlogu nevjerojatno turbulentnog događaja u našem gradu. Scenu i kostime potpisuje Zdravka Ivandija, za glazbenu je podlogu zaslužan Damir Šimunović, a video kulisu Dario Hacek, dok je dizajn svjetla povjeren Vesni Kolarec.

Foto: Press

03. veljače:
Objava iz kazališta Knap o otkazivanju predstave:
Nažalost moram Vas obavijestiti da je predstava koja je trebala igrati u ponedjeljak, 06.02. otkazana zbog bolesti glumice. Nažalost, drugi termin za sada nemamo. Ukoliko ste podijelili ulaznice, možete ih prebaciti za bilo koju drugu predstavu kazališta KNAP u veljači. Oprostite na neugodnosti i ispričavamo se zbog novonastale situacije.

Obavijest sudionicima nagradne igre:
– Sudionici nagradne igre će biti prebačeni u naredni krug za osvajanje ulaznica kazališta Knap – Scena.hr.

Foto: Press