Zoran Vakula pomogao u spašavanju knjiga od nevremena!
Piše: redakcija On 3 kol., 2015 At 09:06 AM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Silba…

Unatoč oluji praćenoj velikim valovima Bord knjižara – Brod kulture sigurno je uplovio u Mali Lošinj

Zoran VakulaMnoštvo posjetitelja okupilo se na Silbi oko Broda knjižare – Broda kulture, no ubrzo se nebo smračilo, a Zoran Vakula je upozorio na dolazak nevremena. Nevrijeme je zaista i pogodilo Silbu, a jaki vjetar i kiša zaustavili su održavanje gotovo svih programa, upravo za vrijeme kazališne predstave za djecu. Unatoč kiši djeca su odgledala predstavu od kraja dok su glumci i pisci s broda zajedno s posadom spašavali knjige i opremu od nevremena, u čemu su im pomogli i mještani.
Turistička zajednica Silbe pripremila je bogat program, ali po kiši su jedino odlučili nastupiti članovi zbora ‘Anđeli’ koji su održali kratak koncert nagrađen velikim aplauzom publike pod kišobranima. Predstava Zijaha Sokolovića izvedena je pred prepunim gledalištem zatvorenog prostora društvenog doma, no svi drugi programi nažalost su bili otkazani.
Zijah SokolovićOluja praćena velikim valovima bjesnila je cijelu noć, no brod je izdržao neveru i jučer mirno uplovio u Mali Lošinj. Uz književni program posjetitelji mogu uživati i u kazališnoj predstavi ‘Međuigre 0-24’ poznatog glumca i redatelja Zijaha Sokolovića. Radionica puhanja stakla ‘Friends of glass’, Pop-Rock škola te nastup Matee Dominiković, natjecateljice emisije The Voice i sastava ‘4 Town Blues Banda’ samo su neka od događanja na brodu kulture.
Nakon Malog Lošinja brod će još posjetiti i Rab, 4.8. Vir, 5.8. Tkon, 6.8. Zlarin i 7.8. Trogir.

Foto: Press

comment closed