fbpx

39 stepenica: Sonja i Gordan Jandroković uživali u špijunskoj komediji

Ovacije…

POHVALE ZA IZVEDBU I REŽIJU: Jučer je bila prva premijerna večer predstave ’39 stepenica’ zagrebačkog kazališta Komedija na sceni Jazz&Cabaret kluba Kontesa

39 stepenica, Gordan Jandroković

39 stepenicaU predstavi ‘39 stepenica‘ zagrebačkog kazališta Komedija, Saša Buneta i Davor Svedružić tumače čak 30 likova, a u pojedinim scenama i po tri istovremeno. Jasna Palić Picukarić igra tri fatalne heroine, a junaka ove odlične komedije Richarda Hannayja igra Goran Malus. Svojim odličnim glumačkim umijećem Saša, Davor, Jasna i Goran premijernu publiku jučer su na sceni Jazz&Cabaret kluba Kontesa nasmijali do suza, ali i ostavili bez Marko Juraga, Krešimir Batinićdaha. Ova triler komedija noir žanra na scenu donosi urnebesnu zabavu, ubojitu komediju, ali i divljenje prema nejvjerojatnoj glumačkoj izvedbi. Špijunska komedija ’39 stepenica’ je u režiji Marka Jurage. Ubojita komedija, koju je prema romanu Johna Buchana za film adaptirao Alfred Hitchcock, premijerno će igrati i danas 12. listopada 2018. godine. Na prvu premijernu večer došli su brojni poznati, a među njima bili su ravnatelj kazališta Gavelle Dražen Ferenčina, Gordan Jandroković, Sonja JandrokovićMarija Borić, Zdenka Kovačiček, Nada Abrus, Hrvoje Klobučar, Ana-Marija Percaić, Milana Vuković Runjić, Sandra Perković, Petar Puškarić, Fabijan Pavao Medvešek, Nina Kaić Madić i brojni drugi.
A iz prvog reda u predstavi je uživao predsjednik Sabora Gordan Jandroković i njegova šarmantna supruga Sonja.

Više o predstavi:
Godine 1935. Alfred Hitchcock snimio je film ’39 stepenica’ koji je postigao veliki uspjeh i postao kultni triler noir-filma. Patrick Barlow adaptirao je filmski scenarij za samo četiri glumca, te je tako izvorno špijunski triler s mnoštvom romantike i strasti pretvorio u duhovitu igru s naglaskom na komičnim situacijama, farsi i parodiji koja se postiže prvenstveno kazališnim sredstvima i iznimnom glumačkom vještinom.

39 stepenica

Adaptacija prošlostoljetnog filmskog klasika postala je jednom od najuspješnijih dramskih predstava posljednjih deset godina na Broadwayu, a postigla je izuzetan uspjeh i na londonskom West Endu.

Foto: Scena.hr