fbpx

Anđelka Prpić poziva hrvatske fanove u kina na Jedini izlaz

Video – Anđelka Prpić

Glumica Anđelka Prpić, koja se pred našom publikom proslavila u seriji ‘Andrija & Anđelka’ sve je svoje obožavatelje iz Hrvatske pozvala u kina na ‘Jedini izlaz’. Hit triler Jedini izlaz je u regiji dosad vidjelo više od 70 tisuća ljudi.

Anđelka Prpić

Anđelka Prpić u filmu tumači lik Ane Kolar čijeg pak supruga, poznatog beogradskog odvjetnika glumi naše gore list – Janko Popović Volarić. Ova je uloga značajan iskorak u karijeri popularne Anđelke, a ‘Jedini izlaz’, koji u Cineplexx i odabrana kina stiže 15.4., u Srbiji je naišao na izvrsne kritike.

Anđelka Prpić

Šest godina nakon što joj je suprug, inače poznati odvjetnik (Janko Popović Volarić), stradao u požaru, Ana Kolar (Anđelka Prpić) dolazi do informacija koje u pitanje dovode sve što je mislila da zna o toj tragediji, ali i o svojoj obitelji. Istovremeno, iznenadna smrt najboljeg prijatelja njegove kćeri uvlači inspektora Dejana Štrpca (Ljuba Bandović) u lanac zločina koji, čini se, započinje misterioznim nestankom mlade pripravnice prije šest godina.

Dok je sve protiv njih, dvoje junaka započinje zajedničku potragu za istinom koja će ih suočiti s mrežom laži, ucjena i ubojstava, ali i mračnim tajnama iz vlastite prošlosti.

Inače, osim Janka Popovića Volarića, u filmu glume i Nives Ivanković te Marinko Prga, a dio se radnje odvija i u Splitu.

Podsjetimo još jednom, ‘Jedini izlaz’ možete pogledati od 15. travnja u Cineplexxu i odabranim kinima.

Foto: Press
Video: