fbpx

Benjamin Iličić twirlingom oduševi žiri Supertalenta

Show…

ShowU pretposljednjoj audicijskoj emisiji showa Supertalent gledatelji su upoznali nove kandidate koji su svojim talentom impresionirali žiri i plasirali se u sljedeći krug natjecanja, kao i one čiji nastup nije bio dovoljno uvjerljiv da zasluži prolaz dalje.
Definitivno uvjerljiv bio je nastup plesača iz Bihaća, Edija i Adne koji su žiri oduševili svojom koreografijom.
– Uvijek sam jako sretna kada Supertalent može poslužiti kao platforma za prezentaciju višegodišnjeg truda, rada, znoja, odricanja i svega onoga što svaki plesni umjetnik prolazi kroz život, a tako često bude skriven u nekom kutu plesne dvorane bez prilike da pokaže koliko je plesna umjetnost predivan kanal za izraziti umjetnost, za ispričati priču. U svakom slučaju, prostora za nadogradnju u koreografskom segmentu pričanja priče ima, ali vas dvoje ste mi predivni i baš sam uživala gledati vas – oduševljena je bila Martina, a Janko je komentirao:
– Apsolutno ste pokazali iskrenu emociju i ovi dramski momenti koji su postojali su bili pravi, točni, neforsirani, ne glumatanje, već ste ih osjećali i time smo ih i mi dobili. U ovoj sezoni smo vidjeli neke nastupe prije vas, vidjet ćemo i poslije vas, ali ovo će sigurno ostati jedan od najboljih nastupa ove sezone.
Osim ovog plesnog dua, žiri je oduševio i trio pod imenom No shame koji su nastupili s pobjedničkom koreografijom s festivala iz Novog Sada.
– Ja ću samo reći da samopouzdanje s daškom prepotencije je uvijek dobrodošlo ako ima pokriće. Vi imate to pokriće tako da nemam što komentirati ples, dovoljno ste snažni – poručio im je Davor, a Maja je istaknula plesačicu Gloriju.
Benjamin Iličić– Jako si dominanta u ovoj duo/trio kategoriji. Imaš tu jednu mušku energiju koju ja silno volim kada je posao u pitanju. Teško da ja sad vama mogu reći nešto pametnije što već niste čuli, bili ste zaista sjajni – kazala je.
Twirlingom se predstavio Benjamin Iličić i osim žirija, oduševio i publiku.
– Ovo koliko ti visoko baciš taj svoj štap, okreneš se, napraviš premet, namigneš mi, napraviš dva koraka i onda ga još uloviš, meni to izgleda ako naučna fantastika, tako da to što ti radiš je ludilo – poručila mu je Maja, Janko je kazao da nikada nije vidio takvu finoću pokreta, a Davor je zaključio:
– Napraviti dvostruki ili trostruki spin i fokus sa spina maknuti na štap i uloviti, dovoljno govori o tvojoj stručnosti, o tvojoj vještini.
Četiri da od žirija, ali i divljenje dobio je Tihomir Dragutinović koji se predstavio s talentom brzog pamćenja. Nakon što je pogledao karte iz špila, s izrazitom preciznošću je ponovio jednu za drugom, a nakon toga svatko od žirija kazao je nekoliko riječi koje je potom Tihomir ponovio točnim redoslijedom.
– Ovo mi je super objašnjenje koje ste dali kako pamtite. Htio bih vas vidjeti opet – izjavio je Janko, a s njim se složio i ostatak žirija.

Foto: Press