fbpx

Jurica Pađen inspiriran kćerkom napisao pjesmu Mila moja!

Ljubav…

Video

Ne postoji veća ljubav od one roditeljske, a posebna je ona između oca i kćeri. Jedna takva ljubav bila je inspirativna, te je glazbenik Jurica Pađen za svoju kćer Milu napisao pjesmu ‘Mila moja‘. Ne samo da joj je napisao pjesmu već joj je podario lik glavne junakinje u spotu.
Jurica PađenSpot je nastao u režiji već provjerenog suradnika redatelja Ljube Zdjelarevića koji je režirao posljednjih par spotova za Aerodrom poput: ‘Teška vibra’, ‘Široko ti bilo polje’, ‘Dovela si me u red’.
Spot ‘Mila moja’ nastao je kao jednostavna igrarija u kojoj djevojčica tijekom jednog sunčanog podneva snima, starom 8 mm kamerom, svijet oko sebe.  Minijatura je to koja tematizira proljeće i nevinost, te bilježi djeliće očinske ljubavi. Pjesma se nalazi na aktualnom albumu ‘Taktika noja’, a kao gost u pjesmi pojavljuje se Davor Rodik član grupe Plava trava zaborava na pedal steel gitari.

Foto: Press
Kako se mala Mila snašla pogledajte: [vsw id=”YG4-FSVtD3U” <a rel=”nofollow” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no” a>]