fbpx

FOTO: Severina publici: Volim vas!

Rujanfest…

Njezin je koncert na Rujanfest poput magneta privukao publiku iz svih krajeva Hrvatske

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Severina

Seve mi te volimo, Seve mi te volimo…, skandirala je publika, a razdragana Severina im je odgovorila: “I ja volim vas“. To je bio najemotivniji trenutak koncerta. Severina Vučković sinoć je pjevala na Rujanfestu. Njezin je koncert na Rujanfest poput magneta privukao publiku iz svih Severinakrajeva Hrvatske. Pjevačica je rasplesala publiku i svih generacija. U jednom trenutku Severina je od obožavatelja iz publike dobila ružu. Bio je to fantastičan koncert koji će se još dugo pamtiti. S lijepom Severinom razgovarali smo o njezinoj karijeri prije koncerta. Bila je opuštena i dobro raspoložena.
– Prošla sam valjda neki prirodni put u glazbi od djevojčice do žene. Mislim da je sve nekako došlo u pravo vrijeme. Naravno, bilo je pjesama koje sam dobila, a nisu prošle kod ljudi. Nisu postale hitovi, a bile su dobre. Možda sam ih pjevala prerano kao pjesmu ‘Čovjek kojeg volim’ ili pjesmu ‘Bože moj’ koju nisam nikad otpjevala ni na jednom nastupu, pa ‘Nedostaješ mi’ te pjesma ‘Parfem’, zatim pjesma ‘Sama na sceni’ koju je napisao Arsen Dedić… To su neke pjesme koje su bile jako lijepe i jako dobre. Ali snimiš i one koje više nikad ne bih zapjevala u životu, ali ti se taj tren svide – uz široki i iskren osmijeh ispričala je Severina za portal Scena.hr. SeverinaNjezin najnovijih hit je pjesma ‘Uno momento’ koji je otpjevala u suradnji s Ministarkama.
– U toj pjesmi je dobro to što se vidi da je dobra ‘zafrkancija’, nije niša rađeno namjerno, ni doslovno, ali s druge strane melodija je dobra i nisam mogla odbiti. To su neke mlade cure. Ja volim te mlade bendove i sad sam snimila pjesmu s jednim mladim ženskim bendom – otkrila je pjevačica. Severina je  najavila pjesmu koju snima sa Sašom Matićem.
– To je jako lijepa pjesma za nas, zapravo za vas malo starije – kroz smijeh je rekla Severina za portal Scena.hr.

Foto: Scena.hr
Fotogalerija: [nggallery id=466]