fbpx

Severina: Vežite se polijećemo!

Rujanfest…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Severina– Jedva čekam večeras da ta silna emocija izađe pred mojom publikom. Rujanfest, vežite se polijećemo – napisala je Severina jutros na svojoj službenoj Facebook stranici.
Najpopularnija pjevačica regije Severina Vučković, večeras se sprema za koncert u sklopu ovogodišnjeg Rujanfesta i po prvi put će pred zagrebačkom publikom izvesti najveći ovogodišnji hit Uno momento. Njen bend je sastavljen od najboljih glazbenika uz pojačanje trubača koji će dodatno začiniti večer. Najavilo se nebrojeno mnogo poznatih osoba koji će zajedno sa Severininim fanovima uživati u koncertu sezone. Severina je jutros na svojoj Facebook stranici objavila fotografiju s kojom je uputila poziv za večerašnji nastup: ”
Kao i prethodnih godina i ove je godine osiguran besplatan prijevoz za posjetitelje, odnosno besplatni autobusi iz nekoliko Hrvatskih gradova te s nekoliko lokacija iz grada Zagreba. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan do 19,00 sati dok će se nakon 19,00 sati ulaznica naplaćivati 20 kuna. Lokacija pored trgovačkog centra Westgate u prošlosti se pokazala kao odličan prostor za organizaciju ovakvih manifestacija, a uz prihvatljive cijene, odlično organiziran prijevoz te niz pogodnosti za posjetitelje, 7. izdanje Rujanfesta ponovo će postaviti nove standarde i dokazati zašto ga smatraju najboljim događanjem ovakve vrste u regiji.

Foto: Press