Bieber Fever: U samo tri dana rasprodano tisuće ulaznica
Piše: redakcija On 21 pro., 2015 At 01:05 PM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Zagreb…

Bieber

Bieber– Iako smo znali da će zvijezda kao što je Justin Bieber izazvati veliki interes, iznenađeni smo time da je u samo tri dana prodano nekoliko tisuća karata. Ulaznice za koncert kupuju fanovi iz čak 12 zemalja svijeta, uključujući Veliku Britaniju, SAD, Kanadu, Švedsku, Rumunjsku i Francusku, kao i susjedne Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Makedoniju. Već sad mogu sa sigurnošću potvrditi da će ovo biti najbolji koncert u Hrvatskoj 2016. godine te da će, na naše veliko zadovoljstvo, ulaznice za koncertni spektakl Justina Biebera sigurno biti rasprodane – izjavio je Joe Bašić, direktor tvrtke koja je organizator koncerta.
Prošlo je samo nekoliko dana od službene potvrde dolaska kanadske pop senzacije Justina Biebera u Hrvatsku, a organizator koncerta, potvrdila je da je u samo tri dana prodano više tisuća ulaznica fanovima diljem svijeta. Tako je ‘Bieber Fever’ i službeno zahvatio Hrvatsku, a svoj će vrhunac doseći 9. studenog 2016. godine u Areni Zagreb, kad će jedna od najvećih glazbenih zvijezda današnjice nastupiti u sklopu europskog dijela svjetske turneje ‘Purpose’.
Turneja ‘Purpose’ već je rasprodana u arenama diljem svijeta, uključujući New York, Chicago, Los Angeles i Toronto, što potvrđuje popularnost Justina Biebera i njegov status svjetske megazvijezde. Nedavno objavljen album Purpose je u samo nekoliko mjeseci oborio sve rekorde te donio hitove ‘Sorry’, ‘What Do You Mean’ i ‘Where Are You Now’ koji ne silaze s vrhova ljestvica u više od 160 zemalja svijeta. Justin se može pohvaliti još jednim rekordom – čak tri pjesme s novog albuma našle su se istovremeno na ljestvici TOP 5, što je najbolja najava koncerta koji hrvatsku metropolu u studenom očekuje u Areni Zagreb.
Cijene ulaznica kreću se od 365 kuna do 565 kuna, za mjesto u VIP loži potrebno je izdvojiti 1465 kuna, dok je za Ultimate #Purpose Experience VIP ulaznica košta 14.020 kuna, a sve se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te na internetskoj stranici www.eventim.hr.

Foto: Press

comment closed